fbpx
blog najib asaddok

JUAL TUDUNG KAT HOSPITAL DEMI SUMAYYAH!

Jual Tudung

Semua ni sebab anak bernama Sumayyah. Apa pun berlaku dalam hidup, cabaran atau rintangan Puan Norahida, beliau tetap berjuang demi anak yang bernama Sumayyah. Walaupun sanggup jual tudung demi dapatkan kewangan pada hidup

Apa yang berlaku sebenarnya, di hospital ni? Anda rasa anda dah susah? Norshida lebih susah sebab beliau ada anak yang punya anak yang ada masalah sakit hati. Hidup di hospital selepas kelahiran Sumayyah menyebabkan Norshida jual tudung di hospital untuk sara hidup beliau dan anak2. 

Kos belanjer untuk rawat anak beliau sebenarnya makan kos RM250,0000 untuk tukar hati Sumayyah. Macam mana nak dapat duit sebanyak ni. Tapi tu lah rezeki datang dengan jual tudung bila ada ilmu yang ada di dada berbekalkan Ilmu copywriting masa belajar dalam program Roket Emel masa itu..

Banyangkan hanya dengan HEADLINE  yang beliau tulis di Facebook “Secebis Hati Merintih  Kasih” menyebabkan viral di Facebook dan dalam masa sehari sahaja dapat kumpul RM250,000. Dengan Duit ini beliau terus buat keputusan ke China untuk teruskan pembedahan untuk anak tersayang.

Mak mana tak sayangkan anak. Pengorbanan seorang MAK terpaksa sign perjanjian di Hospital China untuk berkongsi “SECEBIS HATI” untuk anak beliau SUMAYYAH.

Pn NorshidaFounder JRG Malaysia

Alhamdulillah proses pembedahan Sumayyah berjaya dan dapat teruskan hidup. Tapi hidup ini banyak cabaran. Bukan ujian itu sahaja sampai kepada beliau, selepas ujian pada Sumayyah. Norshida terima pula khabar rumah beliaru terbakar, rumah mak beliau terbakar dan kedai mak Norshida pun terbakar.

Adakah anda susah macam Norshida? Adakah ujian anda seberat Norshida?

Nanti dulu, ujian terus datang bila seminggu selepas rumah terbakar. Anak kesayangan beliau yang dah berkongsi hati, telah menghembuskan nafas terakhir di sisi beliau. Inilah cabaran seorang ibu yang bernama NORSHIDA. Adakah beliau nak PUTUS ASA selepas semua cabaran ni berlaku bertalu-talu dalam hidup beliau?

Pn Zaza-Founder Cyantik dari kiri bersama Pn Norshida

Berbekal ilmu yang telah belajar dalam class Roket Emel pada tahun 2016. Norshahida teruskan hidup dengan berazam untuk naikkan sales bisnes dan nak bantu orang yang ada masalah sama macam arwah anak beliau. 

Berbekal ilmu yang belajar dalam ilmu Copywriting bersama Master Trainer Tuan Najib Asaddok. Dalam masa yang singkat beliau terus buat tanpa NAK PERCAYA dan fikir banyak sangat dan terus buat tindakan.

Lagi kisah inspirasi :- KISAH PENUH

Beli buah pinggang demi adik
Semua demi Arwah Ayah Tercinta

 

Hasilnya bisnes beliau sekarang ada 500 ejen dan untuk tahun 2019 sahaja pun bernilai RM720,000. Amacam? 

Founder JRG Malaysia – Pn Norshida

Walaupun banyak dan tinggi cabarannya, akhirnya Puan Norshida terus berjuang untuk capai Impian keluarga berbekal semangat yang bernama SUMAYYAH..

Nak kami bantu jadi yang pernah jatuh tergolek macam Puan Norshida? Dapatkan video yang berharga RM999 secara percuma di website www.50kusahawan.com . Jangan lepaskan peluang anda.

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !