fbpx
blog najib asaddok

SEMUA DEMI ARWAH AYAH

Semuanya demi Arwah Ayah, Pn. Carmelita berusaha bersungguh-sungguh walaupun mulanya dari ‘ZERO’..


Dari ZERO, Pn. Carmelita struggle & survive sehingga bisnes beliau menjadi The Best Fashion Muslimah Apparels dibawah The Brandlaureate SME Bestbrands Awards 2019-2020.


Apa yang Pn. Carmelita buat dengan bisnes beliau dengan jenama Carmelita.co?


Sebelum ini, Pn. Carmelita merupakan salah seorang kaunselor di salah sebuah IPTA tetapi terlibat dalam perniagaan ini lebih dari 10 tahun semata-mata kerana minat kepada Fashion dan kecantikan.

Pn Carmelita


Walaupun ayahnya ketika itu tidak bersetuju, namun disebabkan Pn. Carmelita sangat-sangat nak tunjukkan kepada ayahnya bahawa beliau boleh jadi seperti kebanyakan bisnes berjaya yang lain.


Disebabkan BIG WHY Pn. Carmelita sangat kuat untuk nak berikan kegembiraan pada ayahnya, Pn. Carmelita mengambil keputusan untuk mengikuti Najib Asaddok dan siri-siri kelas yang dianjurkan oleh Momentum Internet Sdn Bhd pada tahun 2017.


Dari situ Pn. Carmelita didedahkan bagaimana nak tarik followers dengan betul, bagaimana nak buatkan bakal pelanggan suka dan kenal jenama Carmelita.co.


Sejak 2017 itu, Carmelitaco Sdn Bhd yang bermula dari zero dalam online, perlahan-lahan naik sehingga menjadi perhatian sebahagian VVIP dan juga artis untuk menjadi pelanggan setia Carmelita.co.


Yang menjadi kebanggaan yang terbesar apabila Carmelitaco Sdn Bhd menjadi sebahagian ‘hijrah’ wanita-wanita yang untuk berubah menjadi seorang muslimah yang menutup aurat.

Penerimaan Award


Dan disebabkan nilai-nilai yang diperjuangkan oleh Pn. Carmelita, jenama beliau mula mendapat perhatian dan menjadi sebutan kebanyakkan wanita.


Puncak kepada hasil usaha Pn. Carmelita adalah apabila jenama Carmelita.co terpilih untuk mendapat The Best Fashion Muslimah Apparels dibawah The Brandlaureate SME Bestbrands Awards 2019-2020.


Bukan setakat itu sahaja, pada tahun 2019, Carmelitaco Sdn Bhd berjaya menghasilkan jumlah jualan sebanyak RM5.33 Juta dan mempunyai followers sebanyak 375,908..


Jadi, adakah anda sanggup ubah keadaan diri anda, ubah keadaan bisnes anda supaya anda boleh achieve sepertimana Pn. Carmelita?


Jom mulakan tindakan dengan anda segera ke www.50kusahawan.com untuk dapatkan cara untuk anda mula untuk onlinekan bisnes dengan cara betul, cara Pn. Carmelita buat sehingga berjaya.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !