fbpx
blog najib asaddok

KASIH SAYANG SEORANG KAKAK YANG INGIN BELIKAN ADIK BUAH PINGGANG

Seorang kakak yang sanggup berbuat apa sahaja untuk membelikan adiknya buah pinggang. Walaupun mereka adik beradik seemak lain bapa tapi pengorbanan Pn. Fatimah Salleh untuk adiknya Adela yang sangat-sangat besar.

Kasih sayang Pn. Fatimah Salleh terhadap adiknya  itu, beliau sanggup berusaha sungguh-sungguh nak  belikan adiknya buah pinggang. Kata Pn. Fatimah Salleh yang sangat menyentuh hati “DUIT BOLEH CARI, KESIHATAN TAK BOLEH BELI”.

Sebelum dua beradik ini join program Najib Asaddok mereka mulakan perniagaannya dengan menjual kek dan pada waktu itu ayah mereka masih lagi ada.

Masa pertama Pn. Fatimah Salleh kali join program Najib Asaddok tahun 2016 dan ketika tu juga beliau terus daftar untuk join Platinum. Beliau dah tanam niat untuk terus belajar nak untuk ubah hidup keluarga dan membantu adiknya.

Dengan ilmu program tu jer beliau start buat ikan bakar resepi yang digunakan adalah resepi dari arwah ayahnya. Bermula berniaga di tepi jalan jer  dan bertukar kepada sebuah gerai, yang paling win sekarang beliau dan adiknya terpaksa membuka 2 buah restoran untuk menampung pelanggan yang datang ke restoran mereka.

Dulu sebelum join program Najib Asaddok income RM700 sehari. Sekarang income mereka dah mencecah RM300,000 sebulah. Dahsyat bukan?

Nampak ker nampak journey mereka dan pengorbanan seorang kakak terhadap adiknya. Usaha yang dibuat oleh dua beradik ini yang mendatangkan result yang wow. Tanpa usaha dan tindakan bisnes anda tidak akan kemana-mana.

Siapa yang masih lagi ragu-ragu tak nak belajar? Tak nak pergi kelas? Jangan tangguhkan masa anda untuk berjaya. Buat sesuatu untuk diri dan BIG WHY anda!

Bertindak sekarang anda dengan klik link  www.50kusahawan.com untuk dapatkan video panduan yang bernilai RM999 secara PERCUMA bagaimana nak onlinekan bisnes anda sepertimana Pn. Fatimah Salleh dan Adela.

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !