fbpx
blog najib asaddok

TERPAKSA IKUT KATA INI WALAUPUN MASIH SKEPTIKAL! “JANGAN PERCAYA, BUAT JER”

Terpegun dan tertarik dengan kecanggihan yang digunakan oleh Najib Asaddok ketika berkongsi ilmu secara live di dalam FB Page itu yang membuatkan beliau rasa ingin tahu apa aplikasi yang digunakan.

Beliau sangat excited dengan cara pembelajaran yang disampaikan oleh Najib Asaddok. Beliau buat keputusan join untuk pertama kalinya program Najib Asaddok adalah Roket Pemasaran Momentum lebih dikenali sebagai RPM. Pada ketika itu beliau iaitu Tuan Khairul founder kepada Khasha masih lagi skeptikal dengan Najib Asaddok.

Dalam masa Tuan Khairul masih skeptikal beliau masih lagi pergi RPM Finale dan selepas program itu beliau tidak fikir panjang terus register untuk ke next journey iaitu program Advance Roket Bisnes dan ketika itu beliau nampak Najib Asaddok beri tunjuk ajar bukan sahaja cara untuk memulakan bisnes, malahan potensi pasaran yang bisnes dia boleh capai yang dia sendiri tak pernah terfikir pun langsung. Mana taknya semua student yang datang masa tu duk sibuk cerita juta-juta. 

Beliau rasa terbakar  dengar macam tu, mana boleh duduk diam  beb! Beliau perlu bertindak kena buat sesuatu. Alhamdulillah berkat beliau belajar dengan Najib Asaddok, beliau buat jer apa yang Najib Asaddok ajar itu yang membuahkan result yang dahsyat. 

Sales beliau dari jualan RM300,000 setahun sekarang dah mencecah RM920,000 setahun. Lagi sikit nak capai 1 juta beb!

Tuan Khairul pegang pada kata-kata Najib Asaddok “TRUST THE PROCESS” beliau percaya yakin dan buat jer. Kita kena ingat Allah mengikut sangkaan hambaNYA. So, kita bersangkalah yang baik-baik. 

Siapa dekat sini nak ker nak berjaya seperti Tuan Khairul? Bila belajar ini perlu berguru, cari guru yang betul. InsyaAllah anda tak lakukan kesilapan yang sama. 

Anda nak jadi macam student kami yang dah hasilkan result? 

Kami ada cara, kami ada Formula berkesan. Sebab itu dah ramai ushawan yang kami bantu, kami guide boleh dapat result dengan konsisten.

Kalau anda nak jadi seperti student kami, mereka semua bermula dari zero, dari tak tahu apa-apa dan akhirnya bertukar jadi #ultimatehero.

Anda boleh mula untuk onlinekan bisnes anda dengan bagus melalui video yang kami sediakan yang bernilai RM999 secara PERCUMA di:

—> www.50kusahawan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !