fbpx
blog najib asaddok

“TAK MINAT BISNES PUN! TAPI DISEBABKAN DESAKKAN HIDUP BELIAU TERPAKSA BUAT”

Walaupun beliau diperlekehkan dan selalu dipandang rendah oleh orang sekeliling, beliau tak pernah berdendam dengan mereka. Perkara tu membuatkan beliau kena buktikan kepada orang yang beliau boleh berjaya. Walaupun pernah suatu ketika kereta kena tarik, takde duit nak makan dan bermacam-macam lagi dugaan menimpa.

Sampaikan beliau rasa “orang lain boleh happy kenapa beliau tidak”. Itulah Puan Zaharah founder kepada Fyzara.

Puan Zaharah bukan dilahirkan dari keluarga yang senang dari beliau kecil sampailah besar kisah hidup beliau sekeluarga masa tu sangat susah ditambah lagi mak dan arwah ayah bercerai. Beliau melihat ibunya menderita dihina dan dicaci disebabkan lelaki, itu buatkan beliau benci dengan lelaki.

Habis jer SPM Puan Zaharah terus ke Kuala Lumpur menumpang di rumah kakak dan  disebabkan kesusahan beliau pada masa tu, Puan Zaharah tak pernah putus asa untuk mencari kerja. Dengan umur yang masih muda dengan ‘title” anak bongsu konon dikatakan anak manja tapi pada hakikatnya jauh disudut hatinya tiada istilah tu. Setiap hari beliau berjalan kaki ke tempat kerja dengan takde duit. Penat tu jangan ceritalah yang penting dalam pemikiran beliau “AKU KENA CARI DUIT!” nak atau tak kena juga cari!

Puan Zaharah Founder Fyzara

Beliau mulakan perniagaan dengan berniaga kerepek, apa saja barang dari Thailand beliau jual. Lagipun beliau orang Kedah senang dapat barang dari sana. Banyak makanan yang beliau bawa ke Kuala Lumpur. Kicap Mudim, kopi kampung, asal boleh buat duit jer beliau jual. Janji dapat tampung kehidupan mereka waktu tu.

Lama kelamaan baru beliau jumpa bisnes kain pasang ni. Dengan bermodalkan RM40 jer beliau “start’ amik kain sikit demi sedikit. Ofis lama beliau dekat dengan ‘supplier’ jadi senanglah nak dapatkan stok kain pasang. 

Sekarang beliau rasa sangat bersyukur berada dalam circle ultimate dan mengganggap circle tersebut macam adik beradiknya sendiri. Najib Asaddok juga banyak beri tunjuk ajar dan beliau buat jer apa yang guru beliau suruh. Buat jer dulu!!

Anda semua dapat rasa kesusahan dan kepayahan Puan Zaharah? Nak bagitau “TAK SENANG NAK SENANG, TAK SUSAH NAK SUSAH” Dari jualan RM84,000 setahun, sekarang dah boleh buat jualan RM1.5 juta setahun. Banyak tu peningkatan jualan beliau! Apa yang Puan Zaharah buat? Nak tahu ker nak tahu ni?

Alhamdulillah sekarang Puan Zaharah  dah capai impian beli rumah yang harga lebih dari setengah juta! Pada mulanya Najib Asaddok suruh tulis 5 impian apa nak capai beliau rasa tak yakin pun tapi beliau buat jer dan Alhamdulillah termakbul, atas usaha dan keberkatan dalam beliau berniaga. Beliau dapat capai apa beliau nak.

Haa best ker best dengar cerita Puan Zaharah? Anda nak buat sales macam Puan Zaharah? Buat tindakan sekarang! Cepat-cepat klik  website www.50kusahawan.com untuk dapatkan video panduan secara PERCUMA jer. Boleh ker boleh?

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !