fbpx

INI CARA BISNES UNTUK MENINGKAT

Semua usahawan nakkan peningkatan tak kira walaupun dalam diri sendiri atau dalam bisnes. Tapi apa punca yang buatkan usahawan ni masih lagi stuck pada level sama.


Takda perubahan bisnes bukan lah selamanya, tapi akan jadi selamanya bila diri sendiri sebagai seorang usahawan takda push faktor, takda kepastian untuk buat sesuatu.


Kita lihat sebagai contoh seorang yang dah berjaya hasilkan jualan ke 6 angka bila beliau bermula langkah pertamanya dalam ARB.


Advance Roket Bisnes ( ARB ) telah ubah diri beliau dan ubah cara marketing pada teknik yang berkesan. Sehinggakan beliau kena paksa capai 6 angka –> Pn lina


Cer anda fikir dan tanya pada diri anda, apakah impian yang anda perlu dapat? Dan fikirkan apa jenis peningkatan dalam diri anda yang patut anda buat.


Kalau soalan ni anda tak dapat jawab.. Nak beritahu bahaya untuk bisnes anda akan datang. Manusia akan buat sesuatu dengan bersungguh-sungguh kerana sesuatu.. Kalau hanya sekadar buat, pasti kalau dalam bentuk graph akan jadi mendatar line tu..


Kalau maksud dalam hospital, line yang mendatar ni biasanya dah meninggal. Jadi, adakah anda nak bunuh bisnes anda sendiri?


Kat sini saya nak beri peluang pada anda untuk ubah mentaliti, ubah cara bisnes anda supaya apa yang anda buat takkan silap takkan lebur duit anda.


Bila kita buat benda yang betul dan bagus dalam bisnes ni, insyaAllah kita akan nampak hasil dan result. Tak percaya? Anda boleh tengok seorang lagi yang betul-betul berusaha demi Keluarganya.


Dah taknak lagi tengok keadaan keluarga yang susah disebabkan ilmu pada paras itu jer.. Boleh tengok dekat link ini supaya anda dengar sendiri daripada beliau —> Idayu


Amacam, dasyat betul kerana beliau buat ini demi keluarga.. Okay, ni peluang untuk anda ubah hidup anda sama macam mereka..


Klik jer kat sini untuk anda belajar daripada video yang nilainya RM999 tapi secara percuma jer di sini –> Klik Sini


Semoga apa yang anda dapat, akan bantu anda growkan sales anda dan elak daripada lebur duit, rugi, disebabkan gunakan cara yang silap.


All the best!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !