fbpx
blog najib asaddok

Terpaksa Kutip Tin Sebab Dalam Wallet Baki RM1

Sebelum saya ada team seramai 7 orang, kehidupan saya sangat berbeza daripada sekarang..


Setiap orang ada struggle, ada cabaran masing-masing. Dan saya nak kongsikan betapa banyak cabaran dan dugaan yang saya tempuhi.


Alhamdulillah, Pi mana sekarang dah 10 tahun dalam industri ini. Pn Lina percaya bahawa hasil yang beliau capai sekarang takkan terjadi jika beliau tak buat keputusan dengan betul waktu dulu.

Pn.Lina Founder Pimana


Kehidupan beliau yang dulu terpaksa berhutang sehinggakan Bank tak bagi lagi untuk buat pinjaman.


Hutang sampai keliling pinggang, dalam wallet ada RM1. Macam mana nak bayar kesemua hutang-hutang ni ? Sehinggakan beliau terpaksa kutip tin untuk jual dan dapatkan duit !


Amacam, bertapa besar cabaran yang Pn. Lina hadapi sebelum ni?

Pn.Lina Award First Million


Okay kita sambung lagi story beliau..


Pn Lina takda pilihan lain selain daripada buat kerja sampingan untuk dapatkan lagi pendapatan dengan terpaksa bangun seawal jam 4 pagi untuk start bekerja tambahan iaitu jual kuih.


Ini lah yang terjadi semasa Pn Lina tiada knowledge, takda ilmu dalam bisnes..


Alhamdulillah selepas Pn Lina hadir untuk tambah ilmu, kehidupan beliau sekarang berbeza. Beliau dah pun capai RM1JUTA pertama bulan 6 pada tahun 2019.

Pn.Lina Bersama Team Pimana


Beliau sangat-sangat bersyukur dan berterima kasih ditemukan seorang coach iaitu Tn Najib Asaddok.


Pencapaian yang beliau ada sekarang takkan
mudah untuk capai tanpa support daripada seorang suami yang tercinta.

https://www.youtube.com/watch?v=nP_H6OXPtPE&feature=youtu.be
Sumber daripada Youtube : Najib Asaddok


Dengan adanya Big Why, perasaan ingin capai kejayaan itu bertambah kepada 1000x ganda.


Amacam, adakah anda orang yang seterusnya? Jika nak berjaya jadi seperti Pn Lina segera Klik sini untuk anda dapatkan video yang nilainya RM999 tapi kalini kami nak beri secara percuma jer untuk anda yang giler komited untuk berjaya —> “ Saya Nak Berjaya

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !