fbpx
blog najib asaddok

Wow!! Impian Kereta Vellfire 2023, Dah Capai Tahun Ni?!

Impian Vellfire bukan angan angan kosong

Saya risau dengan keadaan peniaga sekarang. Banyak bisnes yang down disebabkan isu ekonomi tak stabil.. Sebab tu, saya buat sesi coaching one to one dengan anak murid saya dalam Ultimate Personal Coaching (UPC) harini. Psstt! Saya dengar ada orang dapat capai kereta impian Vellfire?

Sebab itu, saya nak pastikan mereka sentiasa on track dan dapat guidance yang betul. Saya bantu dan advise apa next step yang mereka kena buat. 

Alhamdulillah, hasil buat tindakan yang betul. Mereka share dengan saya tempahan online meningkat, dapat selesaikan hutang, konsisten sedekah dan bahagiakan orang tersayang. Ni antara win yang saya dengar dari mereka. 

Tipulah lah kalau saya cakap benda manis je yang mereka share. Mana ada bisnes yang tak ada cabaran ni. Ada dalam kalangan mereka juga yang kongsikan isu dan cabaran yang mereka tengah lalui sekarang. 

Oh ya! Sementara tu, saya excited dengan salah sorang yang dah dapat capai impian apa yang dia tulis dalam dream board. Dan orang tu adalah Tuan Abdul Latip Pilaes. Dia ni merupakan Founder kepada One Optometry Centre Sdn.Bhd. 

Dia tulis impian nak beli kereta idaman Vellfire yang nak dicapai pada 2023. Yang bestnya, impian tu dia dapat capai tahun ni, 2022. Ni namanya. bukan sekadar berangan tapi jadikan impian tu sebagai push factor untuk buat lebih baik lagi. 

Paling power, sales bulan April ni adalah yang tertinggi yang dia dapat sepanjang dia mula buat bisnes!

Saya tumpang gembira dengan pencapaian mereka dan saya doakan korang juga dapat capai benda yang sama. 

Yang penting bertindak dari sekarang, komited nak belajar dan dapatkan guidance yang betul.

Saya dan Team Momentum nak bantu lebih ramai lagi peniaga untuk onlinekan bisnes supaya dapat capai impian mereka.

Jom tebus tiket PERCUMA dalam www.momentumbisnes.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !