fbpx
blog najib asaddok

Suamiku Raja Content 😁

Suamiku Raja Content 😁

Gelaran ni saya yang bagi pada suami, biasa la kadang-kadang nak gurau dengan suami saya akan panggil dia Raja Content.

Apa yang saya belajar bila kita sebut atau tulis ayat yang betul, insyaAllah akan menarik rezeki, customer, kawan dan follower yang betul.

Kalau korang nak tahu suami saya dulu lain tau, dia sangat pemalu dan pendiam. Karakter kami berdua agak berlainan sikit di mana saya lebih β€œstraight to the point”.

Jadi bagaimana seorang yang pendiam boleh pandai content? Cara dia bercakap sekarang sangat best dan saya tertunggu-tunggu untuk dia bercakap. 

Kenapa saya suka cara dia bercakap? Sebab Tuan Najib ni bercakap apa yang dia buat. Daripada tak ada apa dulu, sekarang dah pandai Alhamdulillah asbab sebelum dia pandai ilmu content dan ajar orang, dia buat semua benda yang dia cakap. 

Dia dah usaha dan lalui semua cabaran dulu. Saya bersyukur dapat suami yang baik di mana dia bekerja keras tak kira waktu dan sampai sekarang masih lagi menjaga ibadah semampu dia.

Nak saya share lebih lagi? Jom saya cerita lebih lanjut dalam video ni…

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !