fbpx
blog najib asaddok

Macam Mana Saya Urus Rumah Tangga Walaupun Cacamarba

Macam Mana Saya Urus Rumah Tangga Walaupun Cacamarba

Saya nak share apa yang saya belajar daripada salah seorang team yang ikut saya pergi Dubai, dia belikan isteri hadiah dan apa yang buat saya gembira bila dia cerita isteri happy dan suka dengan hadiah yang dia belikan. 

Jadi betul lah, salah satu benda yang boleh buat suami happy ni bila isteri dia happy. Korang setuju dengan apa yang saya share ni?

Siapa kat sini nak saya share doa yang saya amalkan sehingga hari ini? Alhamdulillah walaupun rasa diri banyak kurang dan cacamarba tapi suami tetap sayang.

Percaya lah para isteri, suami sangat suka bila nampak isteri happy sebab tu kita sebagai isteri cacamarba macam mana pun kita jangan lupa untuk jadi isteri yang senangkan hati suami. 

Cacamarba ni pelbagai unsur dan bercampur macam rojak, kita boleh ada sifat ni bila gelabah dan kelam kabut. Korang ada kenal orang macam ni?

Apa yang saya nampak hebatnya doa ni, Allah tetapkan kasih sayang antara kami suami isteri. Korang nak ke nak saya share doa ni? Make sure korang amalkan setiap hari tau..

Jom amalkan doa yang saya nak share dalam video ni…

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !