fbpx
blog najib asaddok

W Yang Buat Pelanggan Rebut!

W Yang Buat Pelanggan Rebut!

Saya nampak isu ramai orang adalah kadang-kadang kepala otak dia buntu, rasa macam dah buat semua benda tapi kenapa semua benda ni masih lagi tak smooth, ada lag tersangkut dan tak jalan. 

Saya ingat dulu bila dapat je produk, kita akan sibuk terangkan pada “W” yang pertama iaitu WHAT atau “Apa”. Sibuk terangkan pasal fakta, function produk dan beberapa research sampai pelanggan cakap “so what?”.

Kita tak nak la jadi macam ni sebab bila kita terangkan banyak sangat cakap pasal “what”, pelanggan akan berfikir untuk cepat-cepat cabut. Saya cakap pasal benda ni supaya korang boleh betulkan cara penulisan dan cara approach dalam marketing. 

Kalau dalam masa 30 hari korang boleh betulkan dan elakkan terang pasal “what what what” , insyaAllah boleh tarik ramai pelanggan. Korang faham ke faham ni?

Kena ingat manusia ni beli bukan sebab dia ada duit atau tak tapi manusia ni suka kalau dia dapat buat penjimatan. Kita bukan nak jual barang murah tapi kita kena tunjukkan apa yang dia invest tu boleh dapat banyak benda. 

Jadi apa yang korang patut buat dan bina? Siapa nak saya explain tentang W kedua? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis. 

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !