fbpx
blog najib asaddok

3 Wow Factor Yang Akan Buat Customer “Menggelabah” Nak Beli

3 Wow Factor Yang Akan Buat Customer “Menggelabah” Nak Beli

Pagi tadi saya tiba-tiba terfikir apa yang saya boleh beri dan share dengan korang sempena pembukaan tahun 2022 dan saya dapati ramai yang pm tepi “macam mana nak buat pelanggan cepat beli dengan kita?”.

Jadi saya dah sediakan beberapa point based on pengalaman masa saya buat sales dulu terutama sekali bagaimana saya buat dan apa cabaran dia. 

Dulu, saya buat bisnes ni sejujurnya marketing saya tak pandai sebab yang saya tahu adalah macam mana nak dapatkan produk, macam mana nak buat sales dan buatkan orang rasa tertarik nak beli.

Kalau korang nak tahu saya start dalam bidang sales ni pada tahun 2004 dan banyak jumpa pelanggan, memang dah selalu kena reject sampai lah 2006 saya jual penapis air dan saya agresif jumpa lagi ramai orang. 

Siapa dah ready nak saya share benda ni? Saya tahu ramai yang bengang, sedih dan rasa loser bila dah try macam-macam tapi tetap tak boleh nak jual dan sales cinonet. 

Hopefully hari ni dan seterusnya, kalau saya share ilmu ni mudah-mudahan dia boleh bantu korang naikkan lagi sales. 

Jom dengar apa yang saya nak share dalam video ni. Pastikan korang dengar sampai habis tau..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !