fbpx
blog najib asaddok

Silap Buat Marketing, Duit RM100 Ribu Hangus Macam Tu Jer

Silap Buat Marketing, Duit RM100 Ribu Hangus Macam Tu Jer

Dalam bisnes Founder Produk Kecantikan dan Kosmetik REAL BEAUTY. Rejanah Bahanda berasal daripada Sabah. Lokasi bisnes nya terletak di Kota Kinabalu . 

Masa baru buka bisnes, dia rugi hampir ratusan ribu. Segalanya untuk Marketing dan buat orang kenal bisnes dia. Dia sanggup labur duit untuk sponsor program. Dia fikir ni jalan mudah 

Rupanya dia silap. Apa yang dia buat tak beri pulangan modal. Dia mula give up dan niat nak tutup kedai. Masa PKP, dia mula nampak hikmah yang positif. Dari video di Facebook, buat dia kenal Najib Asaddok. Terdetik di hati nak follow semua kelas percuma dan video Live.

Mula join Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada April 2020, bisnes yang hampir terkubur mula hidup balik. Dia nak sama-sama bantu team untuk buat sales.

Rejanah mula aktif dekat Facebook dan buat Like Marketing. Selain tu, Rejanah dapat tarik ramai Ejen dan lepas RPM,sales satu hari dia mampu buat RM2000. Join RPM pada April dan pada bulan Mei, sales dia berjaya capai RM25,000. Peningkatan yang banyak selama sebulan.

Rahsia dia bermula semuanya dari Facebook page, content di Facebook dan Live yang dia buat. Sekarang, Rejanah dah ada team dan Ejen yang ramai bukan sahaja di Sabah, tapi seluruh Malaysia.

Nak lebih banyak info berkaitan sales dan marketing untuk bisnes korang? Dapatkan info penuh di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !