Mini Mart Di Matunggong Sabah Diserbu Gara-Gara Facebook

Mini Mart diserbu gara-gara viral di Facebook

Orang ingat bisnes luar bandar, siapa yang nak guna Facebook kan…

Ini kan pulak di kawasan yang jauh macam Matunggong di Daerah Kudat Sabah ni. 2 jam lebih tau dari Kota Kinabalu. Anda mesti baru pertama kali dengar nama tempat ni kan.. hehehe saya pun sama lah 😁

Datin Cynthia pemilik kepada Market Tokow sebuah Mini Mart di Pekan Matunggong membuktikan bisnes peruncitan memang boleh di onlinekan dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Beliau pun sebelum ni ada masalah STUCK dalam bisnes, senang cerita sepanjang tahun 2019 bisnes memang tak untung bahkan beliau dan suami terpaksa “top-up” lagi duit untuk tampung perbelanjaan bulanan. Hujung 2019 bisnes ni hampir-hampir nak ditutup dah sebenarnya.

Kalau ikutkan hati memang Datin Cynthia nak GIVE UP! Tapi beliau kuatkan diri untuk teruskan bisnes demi keluarga dan pekerja di Market Tokow. 

Datin Cynthia terfikir sampai bila nak teruskan bisnes macam ni? Jadi.. beliau ambil keputusan untuk hadir ke program saya.

Dari situ beliau nampak, dalam pemasaran kita tak boleh menjual tapi kena fokus “GIVE MORE VALUE” kepada pelanggan. Beliau buat keputusan untuk sertai Kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan kelas-kelas lain yang dibimbing oleh ORM Najib Asaddok. 

Fuh! Yang best.. sales beliau mula meningkat naik sehingga RM500,000 SEBULAN. Eh sebulan tau bukan setahun! Power kan bila tau cara yang betul nak online kan bisnes ni. Anda mesti terfikir macam mana beliau buat.

Lagi dasyat beliau share dengan saya pada tahun 2020 beliau berjaya buat sales sebanyak RM4 Juta! Tak sangka.. bisnes di kawasan pedalaman Sabah pun boleh maju dan berjaya selepas di online kan!

Dan sekarang beliau dah bekerjasama dengan 7 rakan runcit desa.. Fuh! ni bukan Mini Mart lagi tapi SUPERMARKET!

Bayangkan kalau dulu Datin Cynthia ambil keputusan untuk GIVE UP.. Apa yang jadi? Mesti beliau tak akan capai apa yang beliau ada sekarang. 

Sebab tu kita kena beri PELUANG pada diri untuk upgrade ILMU dan cari GURU yang boleh guide kita dalam bisnes. 

Saya dah permudahkan cara dan bantu ramai peniaga di luar sana untuk upgrade bisnes daripada sales bawah RM10,000 sebulan sehingga mampu buat hingga ratus-ratus ribu sebulan.

Nak ke nak saya bantu anda ROKETKAN BISNES  macam Datin Cynthia?

Adakah anda nak saya taja anda dalam Kelas Roket Pemasaran Momentum Tarik 10X Ganda Lebih Ramai Pelanggan yang bernilai RM10,000?

Apa kata anda masuk ke dalam waiting list kami, supaya anda diberi keutamaan untuk mendapat:

  • Tajaan yang bernilai RM10,000 untuk ke Kelas Online RPM Tarik 10X Lebih Ramai Pelanggan yang bakal dilancarkan pada 13 Januari 2021.
  • Dapat sesi Kelas Onlinekan Bisnes Anda yang bernilai RM499 secara percuma 
  • E-Book untuk Capai RM10,000 Pertama Guna Facebook 
  • Video Panduan Setup Page Facebook & Like Marketing.

Ala senang jer, pergi ke link yang saya berikan ni dan masukkan Nama, Emel &  No tel anda. Sentiasa semak emel yang saya berikan tau sebab pelancaran kelas RPM ni akan diadakan pada 13 Jan 2021. Kami nak buka tajaan ni hanya kepada 10,000 usahawan yang terawal sahaja.

Klik link ni —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !