Bisnes Emas Laku Bak Pisang Goreng Panas, Wanita Ni Buat Ramai Orang Curiga…

Dhamirah Miragold

Berasal daripada keluarga yang susah sampai nak pergi sekolah pun tak ada duit. Boleh bayangkan perasaan Puan Dhamirah waktu tu? Dekat sekolah dia terpaksa menahan lapar dan pandang dari jauh je kawan-kawan yang lain makan di kantin.

“Saya dan adik-beradik rasa kehidupan kami ni susah sangat dan fikir sampai bila nak hidup macam ni? Saya dah tak sanggup nak tengok mak struggle cari duit untuk kami sekeluarga”. Ini punca Puan Dhamirah nekad untuk buat bisnes sebab dia nak ubah nasib keluarga. 

Puan Dhamirah ingat bila mula buat bisnes, hidup jadi lebih mudah tapi sangkaan dia meleset bila dia terpaksa berhutang masa mula-mula berniaga.. Paling mencabar bila bisnes tak berapa bagus dan dia tak mampu nak bayar hutang. 

Nak tahu apa silap yang Puan Dhamirah buat sampai hutang keliling pinggang masa mula-mula bisnes? 

“Silap saya bila jalankan bisnes membuta tuli tanpa tahu ilmu marketing, saya cuma sebarkan melalui facebook dan kawan-kawan” Ini lah punca sales dia stuck dan hutang semakin bertambah.

Dengan linangan air mata, Puan Dhamirah berkongsi dengan kami Team Momentum “Terus terang saya cakap kalau saya tak jumpa Tuan Najib, mungkin saya dah tutup kedai dan mungkin saya tak ada bersama dengan circle Ultimate Plus”.

Siapa jer tak give up bila buat bisnes tapi masih tak mampu bagi mak ayah duit, ingat join bisnes boleh ubah nasib keluarga tapi makin melarat pula jadinya.

Puan Dhamirah tak melengahkan masa untuk join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan teruskan journey bisnes dalam Ultimate Plus. Dia tak give up dan ikut jer apa yang Tuan Najib ajar.

“Bila masuk kelas ni baru saya sedar banyak benda yang saya tak tahu apa yang saya tak tahu” Jadi lepas join kelas Tuan Najib Asaddok Puan Dhamirah konsisten buat Like Marketing sebab Tuan Najib Asaddok kata first sekali kita kena tarik pelanggan. 

Hasil daripada konsisten buat Like Marketing dan Facebook Live.. Sales Puan Dhamirah binti Ali yang merupakan Founder kepada kedai emas Miragold di Pasir Gudang ini meningkat naik sehingga dia berjaya buat sales RM2,896,092 pada bulan Oktober dan total sales sehingga Oktober dah mencecah jumlah RM17 juta.

Wow! Anda yang baca perkongsian Puan Dhamirah ni mesti terbakar kan? Jual emas masa PKP boleh capai sales RM2 juta sebulan! Hebat betul sebab orang masa PKP ni jimat duit, ada yang sanggup gadaikan emas sebab tak cukup duit demi kelansungan hidup tapi time PKP ni Puan Dhamirah tak menang tangan nak layan pelanggan beli emas beb!

Nak berjaya ni tak mudah. Segalanya perlukan tindakan. Sebab tu saya nak ajak anda untuk join Program Onlinekan Bisnes (OBA), daftar di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !