fbpx
blog najib asaddok

Lepas Pn. Nadia Masuk Kelas Sifu Najib Asaddok, Dalam Masa 5 Bulan Sales Melonjak RM259,475.. Biar Betul?

Assalam Sifu Najib Asaddok dan Team Momentum.

Alhamdulillah…

Saya nak sharing dengan Sifu, Team Momentum dan student-student Sifu yang lain result ads sales yang saya buat 2 minggu lepas saya balik dari Kelas pada March 2017 hingga lah semalam.

Total sales dari ads ni sahaja RM259,475 dalam masa 5 bulan. Dengan Modal ads hanya RM3,400 sahaja.. Saya sendiri rasa macam tak percaya, unbelievable sebab result tu bukan 300%, tapi lagi lebih dari tu.


Paling pecah rekod sepanjang saya berniaga 7 tahun ni, kali ni paling huru hara dan paling win. Pernah saya closed sales RM8,900 dalam masa 10 minit je dari perbualan di WhatsApp, kesan dari ads yang saya buat ni.


Kami dah pun stop ads untuk sales tu semalam. Tu bukan bermakna berhenti buat sales, tapi sebab kami tengah run satu Kempen baru “Tolong Orang Naik Pelamin”. Alhamdulillah baru minggu pertama, respon sangat menggalakkan. Target InsyaAllah untuk kempen ni adalah RM100,000 sebulan.


Kalau dulu terpaksa jual rumah, kena fikir nak pindah ke rumah lagi kecil sbb risau tak mampu nak bayar sewa. Tapi Alhamdulillah, asbab dengan ilmu Sifu Najib Asaddok kami terpaksa cari rumah semi-D untuk tampung production dan juga kemasukan staff (kami based homemade).


Terima kasih sifu Najib dan Team Momentum.


Saya adalah salah sorang suri rumah yang guna sepenuhnya seluruh potensi yang ada dalam diri, guna apa yang ada dalam tangan (gambar kempen pun pakai gambar kawin 7 tahun dulu sebab tak mampu nak upah photographer mahal 😂

The key is Istiqamah- buat-buat- dan terus push diri paksa untuk buat sebab tembok yg paling besar utk kita pecahkan adalah alasan dlm diri kita sendiri.

“Bila orang sudah kenal dan mereka akan mula suka dan percaya”


Alhamdulillah.


Thanks again Sifu Najib Asaddok dan Team Momentum. Korang memang awsome!

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !