Kisah Pulut Panggang Sales 12 Ribu. Apa Rahsia Dia?

Kisah Pulut Panggang Sales 12 Ribu. Apa Rahsia Dia

Hari ni saya nak cerita tentang pulut panggang. Siapa nak tahu? Haaaa, bukan saya nak cerita tentang rasa pulut panggang tu..

Saya nak cerita macam mana seorang peniaga ni yang memang baru berniaga, tak ada pengalaman tapi dia gunakan cara yang paling mudah..

Cara yang tak gunakan duit pun dan rasa amazing daripada kosong dia boleh buat RM12,000 dalam masa 30 hari, hanya jual pulut panggang.. Amacam? Siapa nak tahu apa yang dia buat?

Dia bantu seseorang dengan menggunakan ilmu yang dia dapat dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM), dia ada produk iaitu pulut panggang tapi sekarang yang dia tak ada pelanggan.

Dia juga tak tahu nak beritahu ramai orang bagaimana nak dapatkan produk dia ni dan apa yang special tentang dia ni. Jadi dia buat Facebook Page.

Haaa, ini benda betul dia buat tapi cabaran sekarang ialah ramai peniaga yang saya lihat tak buat marketing dengan betul.. 

Peniaga ni tadi dia ikut saranan team saya untuk buat Facebook Page dan create nama supaya orang kenal brand dia. 

Lepas tu bila dah setup dia cari group komuniti di Facebook yang aktif, dia join dan dia start menulis copywriting yang menarik. Kebanyakan orang ingat masuk group komuniti ni nak promote. Haaaa, ni silap besar kalau korang buat..

Salah satu benda yang paling power kena kuasai adalah copywriting sebab tu saya tak pernah missed ajar topik tentang copywriting dalam kelas yang saya ajar. 

Korang dapat sesuatu? Saya akan sambung cerita tentang peniaga pulut panggang ni dalam video yang saya berikan ni.. Jom tonton sampai habis..

Bisnes sekarang WAJIB untuk dionlinekan, tak kira korang Ejen, Stokis atau Dropship. Saya harap kita dapat jumpa dalam Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021. 

Boleh daftar segera di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !