fbpx
blog najib asaddok

Kunci Lancarnya Rezeki Ada Pada Isteri…

Kunci Lancarnya Rezeki Ada Pada Isteri

Tajuk hari ni adalah kunci lancarkan rezeki suami ada pada isteri. Boleh ke boleh saya share?

Apa kebaikan yang kita buat di dunia ni bukan sebab kita baik tetapi sebab paling kuat ialah Allah swt nak kita jadi baik. Allah pilih kita untuk jadi baik. 

Berkahwin, ada jodoh atau tidak semua tu Allah yang tentukan. Sebab tu Allah cakap “Sentiasa lah bersangka baik denganku nescaya engkau akan dapat kebaikan daripada sangkaan mu itu”.

Allah swt takdirkan saya menjadi seorang isteri jadi Allah lebih tahu saya ada kekuatan dan kebijaksanaan untuk jalankan tanggungjawab sebagai seorang isteri. 

Sebagai isteri, kita kena didik diri untuk penuhkan hati dengan kasih sayang dan benda paling utama yang kita kena buat adalah bertahan.

Bertahan untuk hidup, perjuangan, kekuatan, kemulian, kasih sayang dan kita juga kena sedar suami kita ada ibu dan tentu lah banyak mana kita sayang suami kita tapi ibu dia lagi sayang dan cinta ibu ni tanpa syarat. 

Kenapa kita kena bertahan? Sebab sekarang ni kalau korang perasan banyak berlaku lebih 70,000 kes penceraian beberapa tahun lepas. Mereka tu Allah uji tetapi sekarang ni kita nak cerita bertahan atau tidak.

Alam perkahwinan ni tak semuanya manis dan indah. Hakikat sebenar tiada perkahwinan yang mudah. Bagi saya bila berlaku salah faham tu semua normal sebab tu kita kena matang dan bersabar. 

Korang dapat sesuatu? Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis.

Bisnes sekarang WAJIB untuk dionlinekan, tak kira korang Ejen, Stokis atau Dropship. Saya harap kita dapat jumpa dalam Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021. 


Boleh daftar segera di www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !