fbpx
blog najib asaddok

Nak Bagi Topi Lamborghini Saya Dari US Ni FREE? Nak Ke?

Nak Bagi Topi Lamborghini Saya Dari US Ni FREE? Nak Ke?

Saya nak tanya ada ke yang berminat dengan topi saya ni? Saya nak tengok dulu adakah korang komited nak belajar.. Saya bagi 3 siri live jadi siapa yang follow berturut-turut berpeluang untuk dapatkan hadiah daripada saya. Baru lah adil.

Saya tengok siapa yang rajin belanja like, love, komen, tag dan tekan butang share pada kawan-kawan yang lain. 

Ramai yang tanya saya macam mana nak kekalkan energy yang tinggi sebab bila energy kita lemah nanti cakap dengan customer atau buat live pun nampak kita slow dan sedih je. 

Kita kena jadi seorang peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang sentiasa high energy supaya “spark” korang untuk buat dengan lebih baik. Dalam marketing ni kita kena banyak gunakan energy untuk sampaikan something kepada pelanggan. 

Orang yang berniaga ni adalah orang tak boleh berada pada level tenaga yang biasa biasa. Dia mesti dalam keadaan tenaga yang luar biasa. 

That’s why saya nak ajar korang beberapa benda bagaimana nak menjaga getaran energy ni. Yang pentama kita kena belajar bangun awal pagi.

Bukan saya sorang je yang cakap benda ni tapi sebenarnya ramai billionaire yang cakap benda yang sama. Bangun awal pagi buat apa? Bangun lah solat tahajjud, tunduk kepada Allah swt.

Dalam Islam juga memberi bayangan bahawa kalau kita bangun awal pagi atau bangun di tengah malam, ia akan “spark” energy kita. Sebab tu kita kena tahu bukan sekadar tahu tapi terus bertindak. 

Anda dapat sesuatu daripada perkongsian saya ni? Saya akan share next point dalam video yang saya berikan ni.. Jom tonton sampai habis.

Bisnes sekarang WAJIB untuk dionlinekan, tak kira korang Ejen, Stokis atau Dropship. Saya harap kita dapat jumpa dalam Kelas RPM Gandakan Jualan Online & Capai RM10,000 Pertama yang akan berlangsung selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021. Boleh daftar segera di –> www.naktarikpelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !