fbpx
blog najib asaddok

Semarakkan Cinta Suami Isteri, Barulah Bisnes Pun Kebaboom!

Semarakkan Cinta Suami Isteri, Barulah Bisnes Pun Kebaboom!

Kenapa kita bercakap tentang relationship? Sebab dalam hidup ni Allah swt ciptakan kita semua salingberpasangan. 

Saya nak menarik anda dengan satu perkataan, macam mana kita nak berjaya yakinkan pelanggan kalau kita sendiri tak boleh nak yakinkan pasangan sendiri.

Sebelum saya masuk ke point penting, saya nak story dulu saya sendiri adalah seorang suami yang banyak kelemahan, selalu missed communication dan bergaduh setiap hari.

Pada awal perkahwinan, banyak salah faham yang berlaku sebab missed communication dan perkara ni menganggu bisnes, kita tak boleh nak menulis content dengan baik. 

Hati tak tenteram, tertekan dan rasa macam “kenapa aku ni lemah”. Pada peringkat awal, saya rasa banyak masa yang saya perlu adjust rumahtangga baru lepas tu membantu untuk adjust bisnes. 

Siapa dekat sini yang ada rasa macam tu? Perkara yang paling membimbangkan bila perkara perceraian. Anak-anak lah yang akan menjadi magsa dan korang tak akan boleh sustain dalam bisnes. 

Sebab tu hari ni saya nak share dan bagi 3 point penting tentang bagaimana kita nak handle dan jadikan situasi rumahtangga lebih baik supaya bila kita faham pasangan, kita juga akan faham pelanggan kita.

Saya akan share semua point dalam video yang saya berikan ni.. Jom tonton sampai habis.

Saya harap korang dapat sesuatu daripada perkongsian saya ni. Saya juga nak remind kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) masih lagi open untuk bantu peniaga di luar sana naikkan jualan online. 

Bisnes WAJIB untuk dionlinekan. Saya harap kita dapat jumpa dalam kelas RPM yang akan berlangsung selama 2 hari pada 23 & 24 Oktober 2021. 

Boleh segera daftar di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !