fbpx

Jom Live Sambil Masak Jemput-Jemput Udang

Jom Live Sambil Masak Jemput-Jemput Udang

Hari ni saya nak bercakap tentang 5 perkara yang korang perlu buat supaya bisnes terus survive. Macam apa yang saya buat pagi ni, kita tahu kita lapar jadi kita kena buat sesuatu. 

Sambil saya live masak jemput-jemput udang ni, saya akan bagi point penting yang patut korang buat. 

Kalau tak tahu kita kena banyak bertanya, jangan acah-acah tahu lepas tu buat tak jadi. Dalam bisnes pun sama, kena sentiasa fikir practice make improvement. 

Sesuatu benda yang kena buat kena sabar dan tanya orang yang lebih tahu. Benda kalau silap kita boleh adjust dan jadikan lebih baik. 

Sambil saya memasak ni saya juga nak beritahu korang apakah yang korang perlu buat supaya dapat survive dalam bisnes. 

Saya bersimpati kepada mereka yang masih buat bisnes tapi tak boleh dibuka. Salah satu cara yang saya nampak ialah dalam keadaan macam ni kita kena tunjuk atau buat sesuatu yang nampakkan kita ni nak bantu pelanggan kita. 

Sebab bisnes ni datang daripada problem, mana ada orang yang tak ada masalah dalam hidup.  

Kena ingat apa sahaja produk atau perkhidmatan yang korang buat semua adalah untuk bantu menyelesaikan masalah pelanggan. Kalau korang tak cakap macam mana orang nak tahu.

Korang nak ke nak saya beri lebih lagi? Saya nak sambung point saya yang seterusnya dalam video ni. Pastikan tonton sampai habis tau..

Boleh ke beri peluang pada diri korang untuk saya dan Team Momentum bantu kali ni? Kami bersolidariti nak membantu ramai peniaga dan usahawan yang terkesan semasa lockdown dan PKP. 

Apa kata korang consider untuk daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad). 

Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !