fbpx
blog najib asaddok

Jangan DOWN Bila PKP..Cuba Strategi Ni Dulu..

Jangan DOWN Bila PKP..Cuba Strategi Ni Dulu..

Hari ni saya nak bagi korang topik yang saya rasa penting tentang apakah persediaan kita untuk menghadapi PKP dan lockdown seperti yang korang semua maklum bahawa keadaan kita sekarang semakin merunsingkan. 

Saya nak tanya adakah korang dah bersedia atau korang masih lagi tak tahu nak buat apa. Apa pun bila kita tak boleh nak keluar rumah, tak boleh buka office dan buka perniagaan.. Jangan give up dulu. 

Apa kata dengar apa yang saya nak kongsikan ni dulu. Ada beberapa strategi yang saya nak share dengan korang semua sebagai garis panduan dan insyaAllah akan melonjakkan sales korang dalam tempoh PKP ni..

Saya nak share dengan korang apakah 7 strategi dan persediaan bisnes semasa PKP. Tolong dengar apa yang saya nak berikan ni sampai habis.. Boleh?

Strategi yang pertama ialah bersedia dari segi mindset. Kalau mindset kita tak clear kita tak boleh berdepan dengan cabaran yang tak akan pernah stop. 

Selagi mana kita hidup di dunia ni kita tak akan berhenti daripada cabaran. Contohnya masa PKP ni ada isu tak boleh buka kedai, tak boleh beroperasi, tak boleh makan di kedai kena take away atau delivery. 

Mungkin kita nampak PKP ni sebagai halangan kita bisnes seperti biasa tetapi sebenarnya kalau kita tengok balik, ada hikmah di sebalik PKP ni yang membuatkan korang tak ada pilihan selain onlinekan bisnes. 

Banyak lagi yang saya nak share dengan korang.. Apa kata korang dengar perkongsian saya dalam Sesi Sarapan Minda Momentum sampai habis boleh?

Boleh ke beri peluang pada diri korang untuk saya dan Team Momentum bantu kali ni? Kami bersolidariti nak membantu ramai peniaga dan usahawan yang terkesan semasa lockdown dan PKP. 

Apa kata korang consider untuk daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad). 

Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !