fbpx
blog najib asaddok

Virus Yang “Membunuh” Usahawan

Virus Yang Membunuh Usahawan

Hari ni saya ada benda nak bagitahu dan pesan pada korang mengenai virus yang membunuh ramai peniaga dan usahawan. 

Point yang saya nak bagi ialah bila saya fikir balik kita ni berada dalam keadaan Covid-19 jadi ada banyak benda yang membuatkan kita sedih. Ada yang dijangkiti dan ramai yang meninggal dunia akibat virus ini. 

InsyaAllah sama-sama kita doa supaya dijauhkan daripada virus ini tapi saya nak pesan bahawa ada virus yang lebih bahaya. 

Saya dapati bahawa rupanya usahawan ni ada juga virus sebenarnya yang membunuh usahawan walaupun namanya bukan Covid-19 tetapi saya nak bagitahu korang ada 3 ke 5 virus dalam diri usahawan..

Korang ready ke ready ni? Saya nak share apakah virus dan ativaksin dia. Haaa, apa nak buat pada virus ni sebab kadang-kadang kita tak sedar kita sendiri dijangkiti virus.

Siapa dekat sini yang dah ready untuk saya share tentang virus ni.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pastikan tonton video yang saya nak berikan ni sampai habis tau.

Boleh ke beri peluang pada diri korang untuk saya dan Team Momentum bantu kali ni? Kami bersolidariti nak membantu ramai peniaga dan usahawan yang terkesan semasa lockdown dan PKP. 

Apa kata korang consider untuk daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad). 

Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !