fbpx
blog najib asaddok

Kepoyo an Dalam Hidup & Jangan Sampai Neraka Kirim Salam..

Kepoyo an dalam hidup & jangan sampai neraka kirim salam

Hari ni saya nak share sedikit ilmu based on pengalaman saya sendiri, kita nak capai banyak benda dalam hidup tetapi dalam masa yang sama kita poyo ikut bahasa anak muda sekarang. 

Ada satu pepatah yang cakap, kalau kita nak tengok mentaliti atau dalam kepala seseorang, cuba lihat cara dia bercakap. Daripada sini kita boleh tahu dia ni macam mana. 

Tetapi kalau kita nak tengok emosi dan perasaan dia membuak-buak, kita kena tengok daripada tindakan dia. 

Ada sesetengah orang cakap nak berjaya tapi tak selari dengan tindakan yang dia buat pun. Bangun lambat, tak nak masuk kelas dan bercakap dengan orang dalam keadaan yang tak beradab. 

Jadi tindakan seseorang ni kita boleh lihat sama ada dia ni serius atau tidak. Kita kena cek balik sebab kita bukan nak cakap pasal orang lain tetapi saya nak cakap pasal diri saya dulu..

Saya tanya diri saya “Adakah aku ni betul-betul okay? Adakah aku serius nak cakap apa yang aku nak capai?”

Sebab saya rasa tajuk hari ni agak serius sebab kalau korang orang yang komited nak berjaya sebagai seorang suami, isteri, anak atau ibu bapa. Korang kena tonton video ni sampai habis tau..

Boleh ke beri peluang pada diri korang untuk saya dan Team Momentum bantu kali ni? Kami bersolidariti nak membantu ramai peniaga dan usahawan yang terkesan semasa lockdown dan PKP. 

Apa kata korang daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama yang bakal berlangsung pada 21 & 22 Ogos 2021 (Sabtu & Ahad). 

Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !