Sepinggan Tempe Untuk Staff…

Sepinggan Tempe Untuk Staff

Tajuk hari ni nampak simple tetapi deep sebab ini tanda kasih sayang saya kepada semua staff saya. 

Macam yang semua tahu saya sentiasa duduk di sisi suami saya di Momentum Internet untuk running bisnes dan semua juga sedia maklum kami adalah online marketing fokus untuk membimbing semua peniaga. 

Apa yang saya nampak ramai peniaga yang baru atau yang dah lama berniaga masih stuck daripada bisnes offline kepada online. Ini menunjukkan zaman dah berubah. 

Okay saya nak masuk pada tajuk saya, kenapa sepinggan tempe untuk staff?

Tahun lepas, 2020 team saya baru 20 orang dalam dugaan kita berhadapan dengan Covid-19. Alhamdulillah, tahun ni dah ada 93 orang team.

Pada saya ramai berbanding tahun lepas, setiap bulan perlu keluar hampir RM500,000 lebih untuk bayar gaji pekerja. 

Jadi apa kaitan sepinggan tempe dengan staff saya? Sebenarnya rumah ni selalu dikunjungi ramai tetamu especially team Momentum. Kadang-kadang kita buat meeting, kerja dan panggil untuk makan-makan. 

Kunjungan tetamu ni membawa berkat pada saya dan saya belajar wajib menyantuni tetamu yang datang. 

Korang nak ke nak saya teruskan ke point pertama saya? Kalau korang nak tahu jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum bersolidariti untuk bantu peniaga dan usahawan yang terkesan ketika PKP dan lockdown. 

Kami tahu ramai yang struggle tak ada duit, pelanggan tak ramai dan sales kosong. Nak ke nak kami bantu korang belajar teknik yang betul untuk onlinekan bisnes dan tarik 10x ganda lebih ramai pelanggan.

Jom daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama. 

Daftar segera di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !