fbpx
blog najib asaddok

Dah Bertahun Berniaga, Tapi Masih Tak Dapat ___

Dah bertahun berniaga tapi masih tak dapat .........

Bila kita buat bisnes ni sebenarnya kita boleh capai banyak kejayaan tetapi adakah korang ready untuk berlaku perubahan atau hanya nak biasa-biasa?

Korang nak ke hidup pergi berniaga, kira-kira hujung bulan dah bayar semua benda dan akhir sekali korang tak dapat gaji diri sendiri. Apa yang akan berlaku? Hutang tak boleh bayar, terpaksa mungkin janji dan tak dapat kirim duit untuk mak ayah di kampung. 

Dah berapa banyak kali dalam hidup kita ni kita mengalami kesedihan, bengang, malu, tak boleh tidur lena dan kekecewaan? Jadi hari ni saya nak share apakah ruang-ruang yang kita boleh betulkan. 

Tak guna berniaga bertahun-tahun kalau kita tak capai satu benda iaitu R_______. Korang nak ke nak tahu R ni apa? Sebab R ni lah nanti yang akan bantu kita untuk lebih berjaya dalam bisnes. 

Saya tahu ramai orang dekat sini hidup dia dalam kesusahan dan kemurungan tapi nak dengar dan dapatkan ilmu ni punya lah mencabar. Dah la tak ada hasil dan sales tetapi ego untuk cari ilmu dan buat tindakan yang boleh bantu capai kejayaan.

R yang saya cakapkan ni adalah RESULT. Penting untuk bisnes kita setiap bulan mesti capai result yang kita nak dalam bentuk sales, peningkatan dalam jumlah pelanggan. 

Korang okay ke okay setakat ni? Boleh ke saya nak teruskan lebih lagi? Jom tonton yang saya berikan sampai habis sebab banyak yang saya nak share ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni. Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di —> www.naktarikpelanggan.com/fb-ads

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !