fbpx
blog najib asaddok

Tindakan Menentukan Segalanya…

Tindakan Menentukan Segalanya

Topik pagi ni saya nak highlightkan bisnes kita perlukan kita sebagai driver dan bawa bisnes ni dengan izin Allah swt.

Kita tak boleh tinggal untuk develop kita punya mind sebab tu penting untuk dengar perkongsian saya setiap pagi dalam Sarapan Minda Momentum (SMM).

Mengikut pengalaman sebenar saya, ramai orang bila dia nak buat bisnes, mereka terlampau risau dan pening macam mana nak buat.. 

Apa yang saya sedar beberapa tahun ni saya nak kongsi dengan korang supaya ia boleh menjadi shortcut. Haaa, nak ke nak ni? 

Nombor satu yang saya nak berikan adalah apa sebab korang nak berjaya dalam hidup dan bisnes. Saya tak pentingkan apa “HOW” tapi saya lebih pentingkan “WHY”.

Apa yang kita nak capai lebih penting daripada bagaimana kita nak capai. “WHY” kita ni akan menjadi sebab kuat walaupun kita tak ada kenderaan. Bila ada “WHY” yang kuat kita akan mula cari jalan. 

Saya nampak kesilapan ramai orang berniaga adalah dia hanya guna kepala otak dan fikir macam mana nak buat tanpa ada biggest why or biggest target untuk capai sesuatu perkara.

Korang dapat sesuatu? Nak ke nak saya berik lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis. Boleh?

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan masa PKP ni.  Jom dapatkan 7 Video Strategi Facebook Ads Capai RM10,000 Pertama secara PERCUMA di www.naktarikpelanggan.com/fb-ads

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !