fbpx
blog najib asaddok

Kejayaan Dah Dekat, Tapi Silap Kita Sebab Tak Track!

Kejayaan dah dekat tapi silap kita sebab tak track

Mana ada benda dalam dunia ni yang tak perlukan duit, kita kena mengikut keadaan yang berlaku dalam dunia.

Nak buat kebaikan dah tentu lah perlukan duit, nak jalankan tanggungjawab juga perlukan duit. Jadi bukan sebab duit yang jadi punca kejahatan tetapi punca datang daripada diri dan hati kita sendiri. 

Saya lihat tanpa tindakan yang betul, kita akan banyak buat silap jadi penting untuk kita bangun lebih awal setiap hari, muhasabah diri dan fikir macam mana nak jadi lebih baik daripada semalam.

Hari ni saya nak bercakap tentang apa yang menyebabkan kita masih lagi tak berjaya dan saya nak bagi korang dalam beberapa point penting hari ni. 

Bila kita tak berjaya kita akan lebih stress, terutama sekali bila korang dah berniaga lama tapi masih lagi tak berjaya, malu beb!

Sebab tu saya kata dekat mana kita letak maruah diri kita? Sekurang-kurangnya kita buat lah sesuatu tindakan luar biasa yang berbeza. Jangan lah buat benda yang biasa-biasa. 

Malu lah, kita dah buat keputusan nak buat bisnes, letakkan lah apa yang korang nak capai. Begitu juga kita nak bantu orang sekeliling kita. 

Korang tak nak ke berjaya dalam bisnes? Boleh beli rumah, kereta dan bahagiakan keluarga? Banyak lagi yang saya nak share ni.. Pastikan korang tonton video yang saya berikan ni sampai habis tau.

Jangan jadikan satu kegagalan sebagai penamat, korang boleh buat lebih baik lagi kalau berusaha daripada sekarang. Nak ke nak saya saya dan Team Momentum bantu? Jom dapatkan info dan maklumat terkini dalam telegram saya di —> www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !