fbpx
blog najib asaddok

Saya Adalah Suri Rumah Tangga Najib Asaddok

Hari ni saya nak share rumahtangga yang bahagia adalah bila isteri bahagia. Jadi dalam rumahtangga ni apakah sebenarnya peranan isteri? Adakah mereka hanya duduk kemas rumah, masak, jemur baju dan mandikan anak? 

Pada saya tak, sebab tu suami kena cari suri rumah yang bijaksana. Kita yang menentukan zuriat keturunan kita. 

Macam yang suami saya cakap masa mula mula berkahwin dulu.. “Saya yakin awak adalah bakal ibu yang terbaik kepada anak-anak saya sebab awak seorang yang bijaksana dan penyayang”.

Perkahwinan ni adalah komitmen sampai tua, untung batu tenggelam untung sabut timbul. Itu lah perkahwinan. Korang dapat sesuatu?

Sewaktu berkahwin dengan beliau, saya jadi guru pemulihan di sekolah rendah tapi hakikat sebenarnya cita-cita saya nak jadi suri rumah. Saya pernah share dalam live saya sebelum ni.

Kerja suri rumah ni mengurus rumah, harta suami, makan minum suami dan anak-anak. Sebab tu untuk kekal bertenaga, perempuan yang bergelar ibu dan isteri ni rajin jaga kesihatan, minum lah jamu, ubat periuk untuk tenaga dan sebagainya. 

Korang dapat sesuatu? Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis boleh?

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan guidance daripada saya. Segala info dan maklumat lanjut ada di Telegram saya di —> www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !