fbpx

Kejayaan Dah Ada Depan Mata

Kejayaan Dah Ada Depan Mata

Salah satu benda orang yang berjaya dan ke arah kejayaan adalah orang yang datang daripada bersedia dan ready nak berjaya. Hari ni saya nak cerita tentang bayangan kejayaan. 

Kenapa saya cakap bayangan? Sebab ada beberapa point yang saya nak kaitkan hari ni terutama sekali saya akan cari benda yang boleh buatkan saya rasa bersyukur. 

Kemudian benda yang ingatkan kita pada apa yang kita dah buat betul dan betulkan ia jadi lebih baik. Korang faham ke faham ni?

Kita tak boleh nak elak masalah daripada berlaku tetapi bagaimana masalah ni datang dan kita boleh menguruskan masalah ni tadi. Daripada duduk diam tak buat apa, lebih baik kita cari jalan penyelesaian. 

Pada saya macam ni, benda paling penting dalam hidup yang kita kena fokus adalah penyelesaian dan apa yang kita nak capai. Kita jangan sibuk fokus masalah sebab dia akan menarik lebih banyak masalah datang. 

Sebab tu hari ni saya nak cakap tentang kejayaan dimulakan dengan sangkaan atau apa yang kita bayangkan. Korang okay ke okay setakat ni?

Kadang-kadang kita macam menyalahkan takdir bila melihat kejayaan orang lain sedangkan kita gagal dan tak boleh buat apa-apa. Ini menyebabkan kita rasa Allah bezakan kita. 

Tanpa sedar, sebenarnya kita tak capai sesuatu benda mungkin sebab kita belum menepati dan belum layak. Kita tak tahu mungkin orang yang berjaya dia dah lalui banyak ujian. 

Nak ke nak saya share lebih lagi? Apa kata korang luangkan masa untuk tonton video yang saya berikan ni sampai habis. Banyak ilmu dan manfaat yang korang boleh dapat.. 

Jom bertindak sekarang dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Strategi FB Ads Capai RM10,000 Pertama Relive yang bakal berlangsung pada 4 & 5 September 2021. Boleh daftar di www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !