8 Pesanan Menjemput Rezeki, Kekayaan & Keberkatan Yang Melimpah Ruah

8 Pesanan Menjemput Rezeki, Kekayaan & Keberkatan Yang Melimpah Ruah

Hari ni ada satu topik yang sangat penting yang saya rasa mudah-mudahan benda ni dapat bantu korang untuk lebih berjaya..

Saya ada compilekan 8 pesanan penting untuk kita sama-sama berjaya dan capai rezeki, kekayaan dan bukan itu sahaja.. Benda ini perlu dilengkapkan dengan keberkatan Allah swt. 

Baru lah apa yang kita dapat ini akan menjadi sesuatu yang bermanfaat insyaAllah dan jadi yang terbaik untuk keturunan dan orang sekeliling kita. 

Saya tak nak cakap banyak sangat sebab apa yang saya nak bagi 8 benda ni memang wow dan beri high impact jika korang amalkan apa yang saya share ni..

Saya nak tekankan satu benda sebelum kita nak dapat semua benda ni saya nak tanya.. Siapa dekat sini nak dapat rezeki, kekayaan, keberkatan?  Kalau nak, pastikan korang teruskan baca sampai habis. Boleh ke boleh?

Saya nak ingatkan kalau korang malas, nak pergi belajar dan doa pun malas.. Jangan berangan nak capai rezeki dan kekayaan yang melimpah ruah.. Lagi jauh nak dapatkan keberkatan Allah swt sebab nak doa pun malas. Sedih ya bila fikir kita ni nak minta macam-macam benda tapi nak doa pun malas. 

Siapa nak rezeki, kekayaan dan keberkatan. Semua perkara ni berlaku dalam hidup dia? Saya nak doakan “ya Allah, semoga mereka yang commit ni ya Allah, percepat dan makbulkan lah doa mereka. Aamiin”

Ini yang saya nak cakap, perkara pertama sekiranya kita nak menarik keberkatan dan rezeki ni saya nak korang fahamkan ada 8 terma atau 8 perkara penting yang korang kena buat..

  1. Keperitan Adalah Guru Yang Terbaik Untuk Kita

Keperitan, cabaran, ujian dan cabaran adalah guru yang terbaik mengajar kita bagaimana untuk hidup. Jadi dengar ni betul-betul kalau korang nak menarik banyak rezeki.

Saya faham sekarang ni lockdown tapi kita kena sentiasa ada niat jalankan bisnes ni dengan jujur dan amanah.

Keperitan ni penting sebab dia mengajar kita untuk lebih kuat dan menyedarkan kita untuk tak rasa selesa dengan apa yang kita ada sekarang ni. Saya cakap macam ni sebab comfort zone membunuh korang, terutama sekali bagi siapa yang berniaga.

  1. Kita Lebih Kuat Daripada Apa Yang Kita Fikir

Kita ni sebenarnya lebih kuat daripada apa yang kita fikir sebab kita ada internal strength atau kekuatan dalaman yang kita tak keluarkan.

Sahabat sekalian, ada orang yang datang tanya pada saya macam mana kita nak pandai bercakap? Macam mana nak buat Facebook Live? 

Sebenarnya dulu saya pun macam korang juga, malu, takut kena kecam, malu banyak benda senang cerita

Tapi sekarang saya abaikan semua tanggapan tu dan fikir tentang tanggungjawab dalam menyampaikan ilmu.

Seronok kan perkongsian saya pagi ni? Ada lagi 6 point penting saya nak bagi.. Korang nak ke nak ni? Apa kata tonton video ni sampai habis ya.

Korang nak ke nak saya dan Team Momentum bantu? Jom sertai Bimbingan 30 Hari dan Roket Pemasaran Momentum (RPM) Copywriting Ayat Power dengan tawaran serendah RM30 sahaja.

Dapatkan segera di https://naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !