fbpx
blog najib asaddok

3 Perkara PENTING Untuk Tarik RAMAI PELANGGAN Secara Online

3 Perkara PENTING Untuk Tarik RAMAI PELANGGAN secara Online

Ada benda yang paling bahaya daripada wabak virus Covid-19 iaitu virus putus asa, pemalas dan sangka diri tak boleh nak berjaya. Saya ada baca soalan-soalan dan nampak sebenarnya ramai usahawan yang confuse sebab mulakan bisnes tanpa ILMU. 

Main hentam dan belasah je, bila tak jadi terus nak GIVE UP dan salahkan orang lain. Ini lah benda yang paling celaka sekali dalam hidup yang saya sendiri pernah buat sebelum ni..

Saya tak pelik bila orang lain buat benda yang sama sebab sejujurnya saya pun macam tu dulu.. Apa yang saya belajar adalah saya kena remind peniaga di luar sana supaya tak gagal berulang kali dalam hidup dan bisnes.

Apa yang saya perhatikan adalah mereka yang onlinekan bisnes boleh berniaga seperti biasa walaupun dalam musim PKP, malah ada yang capai sales lebih tinggi dari sebelum PKP lagi. Amacam?

Pada yang masih belum onlinekan bisnes, saya nak ajak korang untuk kita sama-sama onlinekan bisnes. Boleh ke boleh ni?

Pastikan BERGERAK! Kalau tak bergerak macam mana nak makan? Ni ada 3 perkara utama untuk korang tarik ramai pelanggan secara online. Saya akan share dalam video yang saya berikan ni. Jom tonton sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.co

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !