fbpx
blog najib asaddok

Sayangku, Dari Kancil Biru Ke Lembu Merah.

Sayangku, Dari Kancil Biru Ke Lembu Merah.

Hari ni saya nak share pengalaman yang korang boleh guna sikit-sikit untuk masa depan. Saya hanya fikir untuk buka jalan atau mind breakthrough supaya yakin korang juga boleh berjaya macam orang lain..

Saya nak share secara ringkas saya pilih tajuk hari ni sebab ada orang tanya bagaimana isteri saya boleh stay daripada saya pakai kereta kancil dulu sampai la berjaya pakai Lamborghini sekarang.

“Bila orang tanya soalan bagaimana boleh kekal sampai sekarang? Jawapan saya sebab suami saya baik dan bertanggungjawab. Dia juga ada karakter penyabar..”, kata Puan Iyzah. 

Sepanjang 13 tahun lebih berumahtangga ni, seingat saya jarang saya marah pasangan, kalau tak tahan saya banyak berdiam diri dan ambil wuduk. Apa yang saya buat untuk membina diri sebagai suami adalah saya akan tanya sendiri isteri saya untuk dapatkan feedback

Benda ni sama la juga dalam bisnes, dapatkan feedback pelanggan supaya tahu masalah yang berlaku dan perbaiki kualiti bisnes. Senang cerita minta feedback atau raikan feedback yang korang dapat. Tak kira la dari pasangan atau pelanggan. 

Boleh ke boleh setakat ni? Saya akan share banyak lagi dalam video Sarapan Minda Momentum yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !