fbpx
blog najib asaddok

Batu Permata dan Abaya di Dubai

Batu Permata dan Abaya di Dubai

Hari ni saya akan ceritakan pengalaman saya beli batu permata dan abaya di Dubai. InsyaAllah, saya nak share lagi apa yang best dan kos di sana. Jadi siapa nak pergi ke sana boleh la dengar apa yang saya nak share ni. 

Saya ada beli zamrud yang asli dan berkualiti, 2 tahun saya cari tapi tak jumpa. Akhirnya saya jumpa apa yang saya cari di Old Dubai atau di kawasan bandar lama. Seingat saya kat sana ada hampir 500 kedai yang jual barang kemas.

Harga dia ikut kemampuan korang, saya tanya yang paling berkualiti dan Alhamdulillah saya dapat clear zamrud. Saya dapat beli warna hijau emerald, saya sangat suka warna ni. 

Siapa ada rezeki, pergi la Dubai sebab dekat sana memang bersih dan banyak tempat makan yang sedap. Harga murah, saya dan team memang happy dan puas hati. 

Jangan takut dan rasa tak mampu nak pergi Dubai sebab setiap orang boleh ke sana. Kumpul lah sikit-sikit daripada sekarang untuk ke luar negara. View kat sana masyaAllah cantik. 

Saya hanya niat nak share sebab saya tahu ramai yang minat dan ada yang tanya saya batu permata dan cincin berlian ni boleh ke buat investment? Pada saya dia kurang tepat sebab dia bukan tujuan investment tapi lebih kepada kita pakai sebab ada sentimental value.

Banyak ilmu yang saya dapat tentang batu permata ni, korang nak ke nak tahu? Saya nak share banyak lagi dalam video ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !