fbpx
blog najib asaddok

Seriuslah! Ini 5 Punca Usahawan Kebocoran Rezeki

Seriuslah! Ini 5 Punca Usahawan Kebocoran Rezeki

Tajuk hari ni lebih specific saya bawakan untuk korang dan saya dapati ini lah punca KEGAGALAN ramai usahawan bila dia tak faham tentang betapa pentingnya kita ni bukan nak cari rezeki tapi menjemput rezeki datang.

Kesilapan yang saya pernah buat sebelum ni, saya fikir hanya nak DUIT sehingga menyebabkan sangat mencabar nak dapatkan sales yang tinggi. 

Sebab tu kita tak boleh guna konsep cari rezeki, cari duit tetapi perkataan yang paling tepat adalah MENJEMPUT dan MENARIK REZEKI datang. 

Tajuk hari ni pada saya memang menarik dan boleh bantu korang ada satu perspektif yang betul. Ada 5 perkara yang usahawan buat menyebabkan walaupun dah lama dia berniaga tetapi masih lagi tak capai sales RM1 Juta pertama. 

Saya teringat ayat atau quotes daripada guru saya iaitu “Mustahil kita miskin sedangkan kita ada Allah swt yang maha kaya”. Masalahnya kadang-kadang fikiran kita ni yang miskin, cara berfikir pun pentingkan diri dan tak fikir pun tentang mak ayah kita di kampung. 

Ingat, kegagalan tak boleh dielak tapi boleh kurangkan bak kata Jack Ma “Pergi belajar dan upgrade ilmu bukan nak mengelak kesilapan tapi untuk kita tahu jalan keluar bila berlaku berlaku kesilapan”.

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !