Punca Founder Not Found

Punca Founder Not Found 五

Hari ni saya nak belanja korang Sarapan Minda Momentum macam biasa dan saya dapat finding kenapa ramai usahawan gagal, Founder not found atau kalau dia seorang Ejen tak ada siapa pun yang perasan dia adalah Ejen. 

Siapa kat sini rasa dah lama berniaga tapi orang tak yakin nak beli? Pelanggan tak nampak dan tak perasan selama ni korang berniaga apa. Siapa nak saya jawab persoalan ni?

Saya nak share apakah simptom yang menyebabkan ramai orang gagal terutama sekali Founder.. Saya sendiri dah lalui benda tu dan saya share ni supaya saya boleh bantu korang supaya bisnes tak meninggal macam tu je.

Kita ni Allah swt ciptakan ada akal dan ada hati. Kalau dua-dua ni tak connected atau kita gunakan pada jalan yang salah, itu yang menyebabkan ramai usahawan melingkup.

Saya cakap ni berdasarkan pengalaman saya yang dah run bisnes dari 2004 sampai sekarang dan saya juga bantu ramai peniaga, Founder, Stokis, Ejen dan Dropship untuk buat bisnes dengan step yang betul dan jelas. 

Bila kita ni berniaga maksudnya kita nak capai banyak benda. Betul ke betul? Saya pernah baca dan belajar daripada orang yang pakar yang cakap, Orang berjaya bukan sebab APA bisnes yang dia buat atau jual tapi sebab KENAPA dia buat bisnes tu.

Nak saya explain lebih lagi? Jom dengar apa yang saya nak share dalam video yang saya berikan ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !