Apa Nak Buat Kalau Nak Untung Berniaga Tahun Depan?

Apa Nak Buat Kalau Nak Untung Berniaga Tahun Depan

Hari ni saya nak bincang tentang apa yang kita nak buat tahun depan, insyaAllah penting dan berguna untuk peniaga yang nak naikkan sales tahun 2022. 

Mengikut perspektif saya yang kini jaga bahagian management dalam company, kita kena bertenang sebab kalau terlampau stress, gelabah dan overthinking bisnes sales kurang dan jatuh, korang tak akan dapat berfikir dengan betul. 

Nak stress boleh tapi jangan terlampau lama sebab kalau kita fikir benda negative je nanti dia akan menarik lebih banyak energy negatif. Lebih baik fikirkan macam mana nak gembirakan keluarga, team dan orang sekeliling. 

Ingat, hidup kita ni ibarat roda kadang-kadang kita di bawah dan ada masa kita boleh berada di atas. Jadi kenapa kita nak focus apa yang ada di bawah dan down kan kita, lebih baik kita fokus pada apa yang berada di atas.

Apa yang saya nampak dalam company, semakin banyak ujian, team saya semakin bersatu hati. Saya dapat aura yang positif, team menjaga adab dan saling bermaafan antara satu sama lain. 

Alhamdulillah saya rasa bersyukur dan nampak bila kita bersabar dengan ujian yang Allah beri, kita akan nampak perubahan dan semua benda yang baik-baik je datang kat kita. Korang dapat sesuatu?

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !