Suami Sentiasa Ajar Saya Jadi Kuat Jalan Terus Ke Depan

Suami Sentiasa Ajar Saya Jadi Kuat Jalan Terus Ke Depan

Dah masuk tahun baru 2022 ni kita jalan terus ke depan walau apa pun ujian pahit manis yang kita hadapi. Sebagai manusia kita tak lari daripada ujian hidup, yang penting kita kena kuat dan jalan terus. 

Saya nak bagi perumpamaan mudah bila seseorang nak naikkan income atau taraf hidup, memang akan rasa susah dan mencabar tapi kalau kita nak capai sesuatu benda kena ready dengan ujian yang nak angkat LEVEL kita. 

Dalam bisnes, kalau kita masih lagi tak melepasi sesuatu ujian, RULE NUMBER 1 kita kena ulang semula apa yang kita buat sampai melepasi ujian dan dugaan yang Allah swt berikan. Lepas tu baru la insyaAllah pergi satu level yang lebih tinggi. Faham ke faham ni?

Saya faham bila ada yang cakap buat bisnes ni susah, saya, Pn Iyzah dah lalu sebab tu kami support ramai peniaga dengan buat kelas secara percuma dan ada juga yang berbayar.

Nak berjaya korang tak boleh nak bergantung 100% pada google jer tapi korang perlukan manusia yang boleh bantu dan guide korang dalam bisnes.

Kadang-kadang kita perlukan kecerahan mata hati dengan solat awal waktu, bertaubat dan banyak berzikir. InsyaAllah Allah swt akan mudahkan urusan orang yang sentiasa berusaha untuk ubah nasib hidup.

Dapat sesuatu daripada sharing saya hari ni? Saya nak sambung next point dalam video ni..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !