fbpx
blog najib asaddok

Live Dari Jumeira Beach Dubai

Live Dari Jumeira Beach Dubai

Saya nak bagi sedikit sharing pagi ni tentang bagaimana nak jadi MAGNET penarik rezeki yang berkat, berpanjangan dan bermanfaat. 

Sambil-sambil tu saya nak share dekat Jumeira Beach ni berdekatan dengan Burj Al-Arab, tempat attraction kat sini. Mahal duduk dekat situ, satu malam harga lebih kurang RM10,000. Amacam? Ada rezeki nanti insyaAllah la ya boleh singgah sana.

Okay saya sambung macam mana nak jadi magnet rezeki, kejayaan, keberkatan, kebahagiaan dan ketenangan? Semua ni korang boleh capai bila ada konsep yang pertama ni iaitu tarik elektrik yang lebih besar.

Sebab bila besar manfaat yang kita nak bagi lagi besar la kapasiti yang Allah swt berikan pada kita dan nak lagi bagus kalau kita bayangkan bahawa kita dah berjaya sebab apa yang kita cakap, niat dan fikirkan semua adalah doa. 

Ibarat kata mat salleh kata, “action speak louder than words” kalau kita gebang-gebang nak berjaya tapi tak buat apa tindakan maka tak jadi apa la sebab tu TINDAKAN lebih besar dan penting daripada kita cakap je..

Korang dapat sesuatu? Siapa nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !