fbpx
blog najib asaddok

Anda Takkan Dapat Apa Anda Nak, Tapi Anda Akan Dapat Apa Anda ___

Anda Takkan Dapat Apa Anda Nak, Tapi Anda Akan Dapat Apa Anda ___

Saya nak tanya korang kat sini adakah bisnes yang korang jalankan sekarang ni beri manfaat pada orang lain? Sebab saya lihat ramai peniaga mengeluh “Ni dah hujung tahun tapi kenapa aku belum capai lagi apa yang aku nak?”

Lama-lama fikir pun boleh pening sebab rasanya dah kerja keras sampai tengah malam, kadang-kadang sampai tak tidur nak menulis, nak buat kempen, emel follow up dan nak adjust tarik database dan sebagainya tapi tetap tak capai impian lagi. 

Saya mula terdetik bahawa Allah tak bagi apa yang kita nak tapi Allah swt bagi apa yang kita layak. Saya doakan semoga korang faham dan mudah untuk korang laksanakan. 

Allah memang tak akan bagi apa yang kita duk berangan selama ni tapi Dia kira layak tak untuk kita dapat dan adakah kita cukup bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang. 

Dan adakah usaha kita cukup untuk capai impian atau kita ni hanya sekadar menulis dan belajar tapi tak buat apa-apa. Haaa, persoalannya sekarang adakah dia BERTINDAK?

Ada tak korang rasa kena minda kena tampar hari ni? Kadang-kadang kepala kita terlupa, leka tujuan asal kita sebab ingat kejayaan tu adalah apa yang kita nak je tapi kita lupa dengan kelayakan kita.

Korang dapat sesuatu? Siapa nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Saya dan Team Momentum serius nak bantu anda naikkan jualan bisnes. Jom dapatkan info dan maklumat lanjut mengenai bisnes online serta cara yang betul untuk tarik ramai pelanggan di www.TelegramNajib.com 

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !