10 Tahun Jadi Suri Rumah, Kamalia Kongsi Tips Pecahkan Jualan 6 Angka Sebulan

10 Tahun Jadi Suri Rumah, Kamalia Kongsi Tips Pecahkan Jualan 6 Angka Sebulan

“10 tahun saya jadi suri rumah, ada juga cuba nak buat bisnes hartanah tapi bila PKP sales merudum dan company terpaksa tutup…”

Ini lah luahan Kamalia Husin kongsikan dengan kami Team Momentum. Ada ke suri rumah kat sini pernah alami situasi yang sama?

Kalau orang lain mungkin dah give up buat bisnes dan fikir lebih baik jadi suri rumah je kan.. Tapi Kamalia ni tak give up. Dia beralih arah kepada peluang berniaga Thermomix.

Menurut Kamalia, “Saya nekad untuk buat bisnes sebab nak menampung perbelanjaan dalam besarkan 5 orang anak dan saya ada impian yang besar untuk bantu ramai orang…”

Bila dah start bisnes ni tipu la kalau dia tak lalui cabaran kan.. Banyak kritikan yang dia terima tai dia tukarkan semua tu sebagai pembakar semangat untuk dia buat lebih baik dalam bisnes. 

Pada bulan awal tahun 2021 dia join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) dan teruskan journey ke kelas Advance Roket Bisnes (ARB) pada Februari 2021. 

Dengan ilmu yang dia dapat selepas join beberapa kelas, dia mula konsisten buat Facebook Live, share more value dan naikkan personal branding. 

Alhamdulillah berkat usaha dan tindakan untuk dapatkan bimbingan dalam bisnes, sales yang pada mulanya cukup-cukup makan terus meningkat ke RM14,000 kemudian dia pecahkan sales RM56,000. 

Yang terbaru, dia berjaya pecahkan sales RM300,000 sebulan. Amacam? Dulu Kamalia ni suri rumah je.. Berkat dia ada big why yang besar untuk berjaya dalam bisnes dan cepat buat tindakan, dia dapat capai apa yang dia nak. 

Antara win yang dia berjaya capai ialah dah ada team seramai 76 orang di bawahnya, dapat berkongsi rezeki dengan orang lain, gembira dapat penuhi keinginan keluarga dan bagi reward pada team. 

Tahniah Kamalia, kami Team Momentum bangga dengan pencapaian yang Kamalia. Korang yang baca ni mesti tumpang gembira juga kan?

Ada yang nak kami bantu seperti Kamalia? Percaya lah setiap bisnes ada potensi yang besar untuk berjaya, yang penting kena bertindak daripada sekarang. 

Jom bertindak segera dengan daftar kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Ejen Wanita: Demi Impian & Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !