fbpx

Dapat Licin kan Produk Dan Buat Ramai Pelanggan Terpikat

Jalan-jalan terlanggar tangga...

“Ayah saya nak pergi umrah, tapi saya tak sempat tunaikan”… ini luahan Puan Mazuin Khamis kepada Team Momentum sambil teresak-esak. Sebagai anak, siapa je tak terkilan bila hasrat dan keinginan orang tua kita tak dapat nak tunaikan. 

Hasrat dan keinginan tu terkubur begitu sahaja bila ayah nya dijemput illahi. Semasa Team Momentum berbual dengan nya, hanya air mata yang keluar sepanjang perbualan. 

Dapat Licin kan Produk Dan Buat Ramai Pelanggan Terpikat

Kalau korang nak tahu, Puan Mazuin Khamis ni merupakan salah seorang Stokis kepada produk kecantikan. Niat asal dia berniaga disebabkan nak habiskan stok yang ada jer. Tak berniat nak bantu orang lain. Dia begitu confident keluarkan modal yang hampir beribu ringgit untuk beli stok yang banyak. Ingat kan senang nak jual, tapi rugi yang dia dapat. 

Dia cuba cari pelanggan tapi pelanggan yang lari daripadanya. Sebab terlampau menjual dan kejar pelanggan.  

Dia cuba bangkit dan buat macam-macam. Tengok google, tengok youtube. Dia rasa lepas belajar daripada Google dan video Youtube ilmu yang ada cukup membantu. Bila dia praktikkan, kesannya Facebook page nya disable. Satu demi satu masalah timbul. Dia rasa ni lah kesilapan marketing yang dia buat sehingga rugi besar.

Dapat Licin kan Produk Dan Buat Ramai Pelanggan Terpikat

Mula dapatkan bimbingan dalam kelas Roket Pemasaran Momentum pada 2019 untuk dibimbing dengan betul. 

Lepas je dari kelas, dia terus ubah semula copywriting dan cara tarik perhatian pelanggan. Mazuin seronok sangat bila dapat close Ejen untuk produknya. Dari sebelum ni sales hanya RM200, lepas praktikkan ilmu selama 4 bulan, sales naik ke RM10,000.

Dah tak ada lagi stok yang berlambak dan tak terjual. Followers di Facebook juga mula ramai. Dulu dia terkilan tak dapat nak bawa arwah ayah untuk tunaikan umrah sebab lambat berjaya. Sekarang dia nak kerja keras lagi untuk bawa mak tirinya ke umrah. Semoga Allah permudahkan. 

Korang dah ready nak jumpa saya dalam kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM)?
Dapatkan info segera di www.NakTarikPelanggan.com.

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !