fbpx
blog najib asaddok

“Syukur, Sekarang Beli Apa Pun Tak Perlu Nak Fikir Panjang Dah..”

“Syukur, Sekarang Beli Apa Pun Tak Perlu Nak Fikir Panjang Dah..”

Ini lah apa yang Asma rasa, sebelum ni duit pernah tinggal RM5 dalam dompet sebelum nak dapat gaji.. Dia simpan juga dalam hati bila anak-anak cakap dia kedekut..

Bayangkan.. Anak nak minta beli gula-gula pun dia tak mampu nak bagi sebab masa tu nak berjimat. Sebagai seorang ibu tipu lah kalau dia tak sedih, padahal gula-gula berapa sen sangat kalau nak beli kan..

Menurut Asma, dia sebelum ni bekerja di kilang tapi terpaksa berhenti walaupun masa tu gaji dia dah cecah RM3,000 lebih. Korang mesti terkejut kan? Sepatutnya dengan gaji RM3,000 dia dah boleh macam-macam untuk anaknya.

Tapi dia terpaksa berhenti sebab nak fokus jaga anak di rumah. Dari sini lah dia start buat bisnes secara kecil-kecilan di rumah. Ada masa dia akan buat delivery makanan panas-panas pada pelanggan.

Bila nampak bisnes boleh pergi lebih jauh, Asma terus bertindak untuk dapatkan bimbingan dengan join kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) pada bulan Disember 2020. Selepas beberapa kali join kelas, dia buat keputusan untuk join circle Platinum.

Hasil dia buat tindakan yang betul untuk cari ilmu, pelanggan semakin ramai, order tak putus-putus masuk dan dia gembira bila dapat habiskan bayar duit kereta. Asma berkata, “Paling terkesan bila anak-anak boleh ulang ibu dah tak kedekut sekarang…”

Ya Allah, terharu kami Team Momentum dengar.. Tak boleh bayangkan mesti anak-anak Asma ni happy kan..

Kalau korang nak tahu antara benda betul yang Asma buat untuk tarik ramai pelanggan adalah onlinekan bisnes di Facebook, pastikan makanan yang pelanggan terima dalam keadaan panas dan kerap sharing di Facebook. 

Alhamdulillah, sebelum ni nak beli gula-gula untuk anak pun berkira tapi sekarang nak beli apa-apa tak perlu nak fikir panjang bila dia berjaya pecahkan sales 10,000 sebulan. Yang terbaru dia dapat capai sales RM14,900 sebulan. Amacam?

Korang yang baca mesti terinprasi dengan kisah Asma kan? Bayangkan apa yang jadi kalau Asma yang bertindak untuk cari ilmu dan guru? Mesti dia tak dapat capai apa yang dia ada sekarang. 

Korang juga boleh capai kejayaan yang sama sekiranya mulakan tindakan dari sekarang. Kami serius nak bantu korang naikkan lagi jualan bisnes. 

Jom join channel Telegram untuk dapat info dan maklumat terkini di www.TelegramNajib.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !