fbpx

Zafran Cetus Inspirasi, Di Usia 20 Tahun Dah Capai 100K Sebulan!

Zafran Cetus Inspirasi, Di Usia 20 Tahun Dah Capai RM100K Sebulan!

Kejayaan yang dikecapi Muhammad Zafran bin Mohd Zulkaflee, Founder ZR.Gadjet ini memang tak dinafikan hebat dan memberi inspirasi pada anak muda. Di saat orang lain seronok menikmati zaman muda, dia pula lebih memilih untuk bantu ringankan beban keluarga.

Dia pernah lalui kesempitan hidup sebelum ni bila duit dalam dompet hanya cukup untuk isi minyak motor je. Bayangkan macam mana dia nak survive masa tu? Sebagai anak lelaki dalam keluarga dia kalau boleh tak nak menyusahkan mak ayah. 

Lantas, dia nekad untuk berniaga dan ringan beban keluarga. Dalam masa yang sama dia nak buktikan pada rakan-rakan yang selama ni mengata di belakang.

Alhamdulillah, pejam celik dah setahun dia berniaga dan korang mesti nak tahu apa rahsia Zafran ni kan?

Pada mulanya dia pun macam korang juga, tak tahu nak onlinekan bisnes, macam mana nak tarik pelanggan yakin, suka dan percaya. Jadi dia buat keputusan untuk join kelas Najib Asaddok. 

Niat pada asalnya hanya nak cuba nasib bisnes iPhone baru dan terpakai bertukar menjadi serius apabila dia berjaya pecahkan RM10,000 sebulan. Siapa je tak gembira kan? Masa ni dia memang rasa “Aku kena teruskan dan buat lebih baik” dan terus buat keputusan mendaftar ke Platinum.

Percaya ke percaya, berkat dia cari ilmu, ikut apa yang Team Momentum ajar, konsisten buat Facebook Live dan give more value kepada pelanggan. Sales terus mencanak naik ke RM100,000 sebulan.

“Terima kasih Sifu dan Team Momentum sebab bantu dan bimbing saya sehingga ke tahap ni. Tanpa Sifu mungkin sekarang saya masih tak nampak hala tuju dalam bisnes” ujarnya.

Korang yang baca kisah Zafran ni mesti tumpang gembira dan terbakar untuk berjaya macam dia kan? Bayangkan kalau Zafran tak buat tindakan awal dan give up, dia tak akan sampai ke tahap sekarang. 

Terbukti, usia bukan penghalang untuk seseorang berjaya. Yang penting korang kena trust the process, berada dalam circle yang betul dan sentiasa ingat kenapa korang bermula. 

Jom buat tindakan dengan daftar kelas Strategi Online Rocket Marketing (STORM) pada 24 & 25 April 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !