fbpx
blog najib asaddok

Tak Ada Lagi Fasa Air Mata Lepas Berjaya Buat RM100K Sebulan

Dalam Masa 7 Bulan Sales Fiqry Meroket ke RM100K Sebulan!

Siapa dekat sini ada kenal usahawan yang struggle tak dapat jalankan bisnes seperti biasa akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)? Bila tengok ramai yang struggle tak ada sales, pekerja berhenti dan hutang keliling pinggang mesti korang sedih kan?

Tak Ada Lagi Fasa Air Mata Lepas Berjaya Buat RM100K Sebulan

Begitu la nasib yang menimpa Muhammad Zulfiqry bin Zakaria, Founder kepada Paduu. Sebelum ni dia jalankan bisnes kanopi atau event di Sarawak tapi bisnes Mawar Konopi yang dijalankan selama 15 tahun terpaksa tutup buat sementara waktu akibat penularan wabak Covid-19.

Tipu la kalau dia tak sedih, hampir 3 hingga 4 bulan semangat dan mental dia down. Setiap kali coaching dengan Tuan Najib Asaddok mesti dia nangis. Tapi apa yang menguatkan dia waktu tu bila Sifu pesan untuk kuatkan semangat, jangan give up dan dia kena terus buat tindakan. 

Tak Ada Lagi Fasa Air Mata Lepas Berjaya Buat RM100K Sebulan

Bila fikir hutang yang semakin banyak, komitmen bulanan yang tinggi dan gaji pekerja yang perlu dibayar. Dia terus buat tindakan untuk beralih kepada bisnes makanan. Dia buat jer dan ikut tunjuk ajar Sifu dan Team Momentum. 

Siapa sangka berkat dia join kelas, buat je dan trust the process, dia nampak hasil dalam 7 bulan. Alhamdulillah, daripada sales kosong terus naik ke RM100,000 sebulan.  Hebat kan? Lebih dahsyat lagi bila dalam masa seminggu 700kg kambing SOLD OUT!

Bayangkan apa yang jadi kalau dia terus bersedih dan tak buat tindakan? Mesti dia tak akan sampai ke tahap ni.. Nampak ke nampak, pentingnya untuk kita berada dalam circle yang betul. InsyaAllah kita akan buat benda yang betul.

Haaa, siapa cakap tak boleh? Kita tak akan tahu kemampuan diri kita selagi kita tak cuba. Korang nak ke nak tahu apa benda betul atau strategi yang dia guna? Kongsi Fiqr, “Benda betul yang saya buat ialah berada dalam circle yang betul, konsisten buat Like Marketing dan fokus pada solution”.

Korang nak berjaya macam Fiqry? Apa kata korang daftar kelas strategi online rocket marketing (STORM) pada 24 & 25 April 2021 di —> www.NakTarikPelanggan.com

Terima kasih jadikan Blog Najib Asaddok sebagai artikel yang anda pilih untuk baca harini.

Kami nak tahu juga maklum balas yang kami perlu improve. Maklum balas dari anda sangat kami hargai.

Jom, isi detail di bawah ni:

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !