fbpx
blog najib asaddok

Winner Or Loser? Bergantung Kepada SIAPA?

Winner Or Loser Bergantung Kepada SIAPA

Hari ni saya nak share 95% yang jogging, bersenam, buat yoga adalah kaum cina. Nak jumpa orang melayu nak bersenam ni susah sikit. Saya faham mungkin faktor kerja dan kebanyakan orang cina ni awareness untuk jaga kesihatan memang tinggi.

Saya terus pergi kepada topik winner or loser ni bergantung kepada siapa? Adakah mentaliti kita ni ready untuk jadi WINNER?

Kalau korang tanya saya macam mana nak jadi LOSER? Jawapan saya senang je, korang tak payah buat apa-apa. Duduk diam, berserah pada takdir dan nak lagi best pergi duduk membawang. 

Saya yakin ramai yang nak jadi WINNER kan? Nak buat yang terbaik dan menang dalam apa jua yang korang decide nak buat.

Macam mana nak jadi winner? Korang kena decide nak jadi winner, kalau boleh bertindak sekarang juga! Sebab tu saya nak cakap tentang topik ni bagaimana nak menentukan kita jadi winner atau berserah untuk jadi loser. Siapa? Siapa ni adalah orang di persekitaran kita. 

Ikut satu kajian ni, kejayaan seseorang ditentukan dengan 5 orang yang paling rapat dia berkawan. Itu lah yang menentukan kejayaan hidup kita. Saya akan huraikan siapa yang kita nak bergaul dan dengan siapa yang patutnya kita kena bercampur. 

Ingat ya kalau korang bercampur dengan 9 orang loser, jangan terkejut bila korang jadi orang yang ke-10. Semua saya share dalam video ni..

Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada bimbingan untuk buat marketing online. Apa kata anda daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !