fbpx
blog najib asaddok

Dilema Founder dan EJEN Yang DOWN Sebab Sales Disabotaj

Dilema Founder dan EJEN Yang DOWN Sebab Sales Disabotaj

Tajuk hari ni adalah benda yang dilema pada seorang Founder ataupun Ejen yang situasinya DOWN mungkin sebab sales kurang dan lagi tak bernasib baik bila sales tak ada langsung.

Ini yang menyebabkan peniaga rasa “Dah tu apa lagi nak buat dan next step yang aku patut buat?”. Betul ke betul?

Ada sesetengah usahawan dan peniaga juga yang rasa tak ada harapan lagi dah nak bisnes dengan bagus. Sebab tu pagi ni saya nak tunjukkan dekat mana yang kita boleh nampak ada harapan yang sangat besar untuk BERJAYA. 

Sama ada korang nak recruit ramai Ejen atau korang nak terus sampaikan perkhidmatan yang korang buat kepada pelanggan. Korang okay ke setakat ni?

Sebagai Founder, salah satu cara yang berkesan yang boleh jimat kos marketing adalah dengan recruit lebih ramai Ejen dan Ejen ni nanti akan bantu sampaikan produk kepada pelanggan. 

Masalah utama sekarang ni, Ejen pula tak tahu nak dapatkan ramai pelanggan. Ini yang saya nak cakap Ejen tak boleh nak harapkan HQ semata-mata, korang kena ambil inisiatif sendiri untuk pergi belajar. 

Saya perhatikan ramai Ejen ni ada isu tak boleh nak menulis copywriting dengan bagus. Jadi apakah benda yang korang kena buat? Saya akan terangkan lebih lanjut dalam video ni. Jom tonton sampai habis. Boleh?

Saya tahu ramai wanita di luar sana terutama peniaga, Ejen, Stokis atau Dropship yang tidak ada bimbingan untuk buat marketing online. Apa kata anda daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !