fbpx
blog najib asaddok

Jom Tengok Koleksi Buku-Buku Saya di Rumah.

Jom Tengok Koleksi Buku-Buku Saya di Rumah.

Hari ni secara santai je, saya tengah menyiapkan buku pertama saya yang hampir siap. Sebenarnya saya amik masa yang lama untuk menulis sebab banyak berfikir tapi saya cuba yang terbaik. 

Saya tulis tentang perjalanan saya sebagai seorang isteri dan perjalanan perkahwinan kami. Saya tulis berdasarkan pengalaman saya, mana yang sesuai untuk para pembaca kelak, ambil lah sebagai pengajaran dan tauladan. 

Alang-alang cakap pasal buku ni, saya tunjuk koleksi buku saya sebab saya memang berkawan baik dengan buku sejak sekolah menengah lagi. 

Saya nak share, kalau kita ada koleksi buku sebenarnya buku ni akan bagi aura atau energy yang sangat bagus tau.

Buat dan adakan la satu rak buku kecil di rumah. Banyak kebaikan dan perubahan baik yang berlaku kalau korang amalkan baca buku ni..

Terpulang pada korang nak baca buku atau ebook yang penting membaca, tambah ilmu dan seimbang dunia akhirat. Nak ke nak saya share lebih lagi? Jom tonton video yang saya berikan ni sampai habis..

Apa kata anda daftar segera kelas Roket Pemasaran Momentum (RPM) Edisi Ejen Wanita : Demi Impian dan Kejayaan pada 18 & 19 Disember 2021 di www.naktarikpelanggan.com

Facebook Comments

Leave a Replay

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !