fbpx
blog najib asaddok

WANITA BERASAL DARI PONTIAN, JOHOR INI BUKTIKAN PKP BUKAN ALASAN UNTUK TIDAK BOLEH CAPAI IMPIAN..

Saya tak boleh nak keluar berniaga laah?

Saya tak ada stock la? Habis Tak Leh Restock?

Saya tak boleh bukak kedai lahh?

Anda pernah kenal orang yang bagi alasan macam ni, maca rasa dekat jer kan kenalan tu?Hehe.

Inilah namanya “Suara Kecil” yang telah menidakkan kejayaan anda buat sekian lamanya. Senang cakap. BIAWAKK!! Inilah yang membunuh IMPIAN setiap orang yang telah gagal.

Tapi tidak kepda salah seorang anak murid kami di Platinum Circle Puan Hanna yang begitu gigih melawan perasaan sehingga dalam keadaan PKP atau maksudnya Perintah Kawalan Pergerakan ni beliau dapat cecah jualan RM75,999.50 sebulan pada April ini.

Ini bukan energy yang biasa-biasa. Orang LUAR BIASA dan tak banyak main dengan suara kecil dirinya sahaja boleh MENANG dalam pertempuran PKP ni.

Alhamdulillah bila ada kesungguhan untuk belajar bersama dengan Master Trainer Tuan Najib Asaddok dan Team Momentum Internet. Beliau telah dapat hadiah tiket ke Europe daripada syarikat untuk capai IMPIAN nak travel ke negara orang.

Dan InShaAllah selepas daripada PKP ini selesai beliau beritahu akan menunaikan umrah bersama dengan Ibu yang tercinta dan family beliau. Saya rasa anda pun ada IMPIAN yang sama macam Hana kan?

Adakah anda nak terus duduk di level dan tempat yang sama tanpa ada buat apa-apa tindakan yang LUAR BIASA seperti wanita yang berasal dari Pontian, Johor ni?

Tepuk dada, Tanya diri anda adakah IMPIAN anda lebih besar daripada alasan anda di saat PKP ni??

Pengang dada anda…tanyaaa sekarang..

Facebook Comments

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !