fbpx
blog najib asaddok

LIVE Waktu PKP Jer Dah Boleh Buat “Comeback”

Ramai usahawan pasti pernah alami dimana situasi yang dulunya dalam keadaan selesa, sales tiap hari maintain tinggi.


Tapi secara tiba-tiba disebabkan musim PKP bisnes yang saya jalankan FCR Performance drop… sangatlah drop… Boleh dikatakan 90% sales drop.. Sehinggakan sales hanya mampu buat RM1k jer sehari.

Tn Fazhar merupakan bisnes founder kepada FCR Performance yang menjual alat ganti kereta dan juga aksesori untuk kereta.


Saya start dengan program yang selalu dikatakan ramai orang iaitu RPM. Dan teruskan perjalanan ke program ARB.

Result 2019-2020 ( Bulan 1-3 )


Alhamdulillah, nampak peningkatan selepas apply apa yang diajarkan daripada Tn Najib Asaddok.. Sales mula naik sikit demi sedikit yang dulunya drop hanya mampu bina sales RM1k jer tapi sekarang dah mula naik RM3k – RM5k sehari.


Perkara yang saya paling terkejut dan paling tak sangka apa bila saya gunakan “LIVE” di Facebook yang bantu bisnes saya makin dikenali ramai orang.


Dengan gunakan FB Live tu jer lebih 70,000 orang yang nampak pada brand FCR Performance.. Nak suruh orang nampak wujud bisnes kita kalau gunakan cara 80-an saya rasa banyak costing yang diperlukan.

Tn Fazhar ( FCR Performance )


Tapi tak sangka, hanya gunakan cara ni dengan modalkan “Zero Cost” dah boleh buat ramai orang nampak bisnes saya. Mula untuk VIRAL bisnes yang saya jalankan.


Ilmu yang saya berlajar dalam ARB sangat beri impak yang tinggi jika kita apply betul-betul dalam bisnes kita. Yang pastinya jangan percaya apa yang Tuan Najib Asaddok katakan TAPI buat jer apa yang beliau suruh.


Ni saya nak kongsikan lagi antara pencapaian yang saya dapat :-

  1. 150 item terjual dengan pantas
  2. Follower naik pantas 18k-20k
  3. Ramai excited tunggu kemunculan FB Live
  4. Video tahun 2019 jadi viral lagi sekali tahun 2020 share di page
  5. Sales kembali naik gunakan method online


Betul apa yang usahawan dah berjaya katakan. PKP bukan lagi halangan untuk sesuatu bisnes nak grow. Yang pastinya ada bimbingan daripada seorang guru yang proven result!


Banyak yang dibantu, isu-isu diselesaikan dengan secara serta merta. Terima kasih Tn Najib Asaddok dan Team Momentum


Amacam, adakah anda masih lagi nak buang masa nak rugi banyak perkara. Lebih bagus jika anda sendiri ubah diri anda dengan hadir belajar supaya bisnes anda selamat daripada terkubur.


Buat tindakan anda dengan klik pada link ini untuk ubah nasib bisnes anda. Jangan menyesal jika stok anda tak cukup lepasni.


Segera klik —> www.50kusahawan.com

User Feedback Blog

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !

JOIN KAMI

Dapatkan maklumat dan tips terkini dari Najib Asaddok sekarang secara PERCUMA !